Skip to main content
  • Activiteiten
  • Infosessie subsidies en steunmaatregelen voor kmo's die willen innoveren (GRATIS)

Infosessie subsidies en steunmaatregelen voor kmo's die willen innoveren (GRATIS)

  • Online

Jij hebt ideeën, of misschien wel al projecten lopen om een innovatief product of een nieuwe dienst te ontwikkelen?  Dan kom je mogelijk in aanmerking voor Vlaamse innovatiesubsidies.

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio) biedt een brede waaier van mogelijkheden om jouw plannen een flinke duw in de rug te geven. Dat gaat van steun voor kleine externe adviezen via de kmo-portefeuille over het binnenhalen van strategische kennis via de kmo-groeisubsidie tot een subsidie voor volwaardige ontwikkelingsprojecten.

Vlaio komt ook dit jaar met enkele nieuwigheden, zoals de living labs circulaire economie en maakindustrie. Jaarlijks verleent Vlaio steun aan meer dan duizend kmo’s bij hun innovatieplannen. Is jouw bedrijf er dit jaar eentje van?

Tijdens dit gratis webinar geeft Bert Reekmans, bedrijfsadviseur bij Vlaio, jou een overzicht van de verschillende subsidiemogelijkheden, met extra aandacht voor de vernieuwingen.

aio

Contactpersoon

Victor de Beukelaar

Adviseur innovatie en digitale transformatie

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan