Skip to main content
Infosessie Plato Develop (met workshop) bij Stagobel

Infosessie Plato Develop (met workshop) bij Stagobel

Bent u zaakvoerder van een uit de kluiten gewassen kmo en wil u graag ervaringen delen met andere ondernemers? Dan is Plato vast en zeker iets voor u. Kom op 10 mei naar onze infosessie met workshop 'Raden van Advies' en ontdek er alles over.

Infosessie Plato Develop (met workshop) bij Stagobel

Op 20 en 21 juni starten wij een Plato-traject op (10 sessies) voor kmo-zaakvoerders met minstens 10 personeelsleden. In dit Plato-traject krijgt u de kans om uw bedrijfsstrategie en productieprocessen in vraag te stellen. Het bespreken van eigen businesscases en het delen van kennis en ervaringen uit de praktijk staan voorop.

Geïnteresseerd in een deelname maar eerst geïnspireerd geraken?

Stagobel
Stagobel


Wij organiseren een infosessie over het traject op vrijdag 10 mei bij invoerder van elektrisch installatiemateriaal en systemen Stagobel

U krijgt van ons alle info over dit Plato-traject. Voor extra vragen kan u terecht bij de Plato-peters en maakt u kennis met kmo-zaakvoerders die reeds ingeschreven zijn. Daarnaast is er een workshop met Stella P. over alles wat bij een Raad van Advies komt kijken. Afronden doen we met een kort bedrijfsbezoek.

Deelname aan deze infosessie is gratis. Wel op voorhand inschrijven. De beschikbare plaatsen zijn beperkt. 

 

 

 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Lore Ott of bel 0495 13 00 24.

Adres

Stagobel
Karrewegstraat 50
9800 Deinze

Wanneer

Prijs

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media