Skip to main content
Insanely Customer Centric Culture

Infosessie: Insanely Customer Centric Culture

Bent u ook gebeten om elke dag bij te leren? Wilt u graag meer weten over hoe DHL Express erin geslaagd is om met het ICCC-programma de mindset van zijn mensen zo te veranderen dat iedereen meedenkt om de kwaliteit en de customer journey non-stop te verbeteren? En hoe bent u zeker van uw eigen kwaliteit? Hoe neemt u heel de organisatie mee in een cultuurverandering en houdt u dit levendig?

Ontwikkeling van mensen is niet iets eenmalig maar is een proces dat vandaag start en nooit af is. Het DHL wereldwijd uniform ondersteunend trainingsprogramma genaamd ‘Certified International Specialist’ en ‘Certified International Manager’ vormt voor alle medewerkers en leidinggevenden een stevige basis.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Anouk Andries.

Doelgroep

Bedrijfsleider, beslissingsnemers, teamleaders,… Kortom: iedereen die de toewijding van zijn mensen naar een nog hoger niveau wil brengen.

Spreker

Chantal Vanbeselaere is Customer Service Manager bij DHL Express. Chantal is al meer dan 27 jaar actief in de logistieke wereld in diverse rollen: direct salesmanager, productmanager, communications en customer service. Sinds dit jaar is ze ook verantwoordelijk voor DHL4her en ICCC.

"Dankzij de vele interacties en feedback van onze klanten leren we elke dag hoe we beter kunnen. Customer service is een zeer uitdagende, boeiende rol waarbij people manager skills een must zijn. Tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers bezorgen mij elke dag veel energie en voldoening."

DHL

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: gratis

AIO

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx