Skip to main content

Infosessie innovatiesubsidies

Zak op 19 juni af naar Geel voor de gratis infosessie over financiële steunvormen voor innovatieve kmo’s.

Wist je al dat de Vlaamse regering vanaf 2019 heel wat extra middelen investeert in onderzoek en ontwikkeling? Geld voor o.a. wetenschappelijk en industrieel onderzoek, speerpuntclusters, ... én ook voor innovatieve kmo’s.
Daarom organiseert Voka in samenwerking met VLAIO, speciaal voor ondernemers met een innovatief project, een infosessie.

Zijn er ingrijpende procesinnovaties of nieuwe technologieën nodig om jouw kmo te versterken én te doen groeien? Denk je nieuwe markten te kunnen veroveren met je product of dienst? Ga je zelf onderzoek doen en kennis opbouwen? Of heeft jouw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen? Wil je een prototype ontwikkelen of een demonstratieproject opstarten? 
Kortom, als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, heb je wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis. Daarmee kan VLAIO je helpen!

Tijdens de infosessie krijg je een overzicht van de verschillende steunmaatregelen voor jouw innovatieve projecten. 
Na de sessie wordt de mogelijkheid geboden voor een eerste kort individueel gesprek met een VLAIO bedrijfsadviseur. Samen met jou bekijkt die jouw businesscase en zoekt naar de juiste match met partners én subsidies.

Programma

  • 9u   - start infosessie financiële steunvormen voor innovatieve kmo’s
  • 10u - individuele gesprekken
     

Meer informatie

Contacteer Carolien Jans via carolien.jans@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenING

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Geel
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VGD - Audit, tax & accountancy
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse