Infosessie HST fietssnelweg

13/12/2017

Al gehoord van de HST fietssnelweg? Deze snelle en veilige fietsverbinding is een goed alternatief voor de wagen. Maar er ontbreekt nog een laatste stukje van de puzzel...

Om de mobiliteit in de noordelijke rand van Brussel te verbeteren, werd het project ‘Werken aan de Ring’ opgestart. De Werkvennootschap coördineert de aanleg van nieuwe fietssnelwegen, de uitwerking van een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk en de herinrichting van de Brusselse ring.

De Werkvennootschap komt ons extra uitleg geven over de HST fietssnelweg van Leuven naar Brussel langs de spoorlijn. Meer bepaald over het deel tussen Zaventem en station Diegem, over de Brusselse ring.

De Werkvennootschap presenteert de plannen voor de fietssnelweg in Zaventem en Diegem. Daarna licht de mobiliteits- en bereikbaarheidsmanager van Voka kort toe hoe je als bedrijf kunt inzetten op de fiets. Tot slot kan u met vragen of bemerkingen terecht bij de sprekers. We zijn alvast erg benieuwd naar uw mening en kijken dan ook uit naar uw komst.

Programma

  • Stand van zaken en voorstelling van de plannen - Brigitte Lossy van De Werkvennootschap
  • Hoe kan je als bedrijf inzetten op de fiets? - Xavier Boonman, Voka Vlaams-Brabant
  • Vragenronde

Meer info

Xavier Boonman, xavier.boonman@voka.be, +32 489 43 81 97

 

Foto: Fietsersbond Herent