Skip to main content
brexit

Infosessie: Brexit Industry Day III

30 dagen voor de driemaal verzette deadline, organiseert Voka West-Vlaanderen in samenwerking met de ambassade van het Verenigd Koninkrijk en MBZ opnieuw een brexit Industry Day in Zeebrugge. With the brexit clock ticking down, stevenen we af op een no deal brexit storm. Wees dus goed voorbereid.

Na de sessies van januari en maart eerder dit jaar, willen wij u uitnodigen naar de nieuwe infosessie 'brexit Industry Day' in de ABC-toren in Zeebrugge. De aanwezige Britse delegatie zal u de laatste stand van zaken geven, alsook al uw vragen rond de brexit beantwoorden.

Daarnaast wordt er ook een uiteenzetting voorzien door Flanders Investment and Trade rond een goede voorbereiding op de brexit en een toelichting door RX/SeaPort rond het succesvolle gelijknamige platform. Dat moet soelaas bieden tegen mogelijke documentaire issues en logistieke opstoppingen na de brexit.

De uitnodiging van de sessie kunt u hier bekijken, klik hier om de volledige agenda te raadplegen. 

Inschrijven voor deze brexit Industry Day kan via deze link of via secretariatmailbox.borderplanninggroup@hmrc.gsi.gov.uk.

Voor meer info kunt contact opnemen met Leonid Guz. U kunt met uw vragen ook altijd terecht bij vraag het @ Voka.

Adres

ABC-toren
Rederskaai 60
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx