Skip to main content
Opleiding AI

Infosessie: AI in Sales en Marketing door Patrick Maes

“Artificial Intelligence, Machine Learning en Natural Language Processing in Sales, Marketing en Customer Service”

Er wordt veel geschreven en gedebatteerd over hoe Artificial Intelligence de manier waarop we werken zal veranderen.

Hierbij wordt dikwijls verwezen naar de impact die machine learning (het herkennen van patronen) en natural language processing (het herkennen van woorden en context en het op basis van AI ontwikkelen van content en conversaties) sales, marketing en customer service zullen veranderen.

Patrick Maes, auteur van het boek Disruptive Selling en veelgevraagd spreker over de manier waarop bedrijven hun business model en hun commerciële benadering future proof kunnen maken, schetst een beeld van hoe de dag van een commercieel directeur, een verkoper, een marketingmanager en een customer service medewerker er kunnen uitzien wanneer bestaande concepten en tools op basis van AI zouden ingezet worden.

Aan de hand van praktische voorbeelden zal een raamwerk geschetst worden waarmee deelnemers de mogelijkheden van AI, machine learning en natural language processing in hun bedrijf kunnen inschalen.

Na de sessie is er een netwerkmoment met broodjes, waar u ook met de spreker in dialoog kunt gaan.

Klik hier om in te schrijven. Voor meer info kunt u contact opnemen met Kaat Creupelandt.

Over Patrick Maes

Patrick Maes is de auteur van Disruptive Selling, een succesvol boek over nieuwe manieren om sales, marketing en customer service te organiseren. Zijn boek werd voor diverse marketing- en management awards genomineerd en wordt vandaag wereldwijd verkocht. Eind 2019 komt er een Chinese vertaling van zijn boek op de markt.

Naast zijn activiteiten als schrijver en inspirational speaker over nieuwe ontwikkelingen in customer centricity en gebruik van technologie in business modeling is Patrick CEO en lead consultant van CPI (Commercial Performance Improvement), een niche consultancy practice met kantoren in Antwerpen, Eindhoven en Düsseldorf, die bedrijven adviseert rond het future proof maken van hun commerciële benadering en value propositions.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: Gratis
Niet-leden: 30,00 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx