Skip to main content
5x5

Infosessie 5x5 programma met getuigenis van Cides/Vanhalst

Is uw onderneming klaar voor een volgende stap? Wilt u dankzij een nieuw product of dienst een nieuwe markt betreden? Wilt u met een nieuwe innovatie uw sector verbazen? Voka West-Vlaanderen biedt 5 ondernemingen uit de provincie de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren op de Bedrijvencontactdagen.

Op dinsdagavond 28 augustus nodigen we geïnteresseerde ondernemers en ontwerpers uit voor een infosessie met getuigenissen door Dimitri Merlin van Cides en Frank Vanhalst van Vanhalst.

Door (slimme) producten of diensten te ontwikkelen met een hoge toegevoegde waarde kunnen bedrijven zich onderscheiden en een voorsprong nemen. Voka West-Vlaanderen biedt binnen het 5X5® programma van Designregio Kortrijk vijf ondernemingen uit West-Vlaanderen de kans om een ontwerpersduo in te schakelen. Gedurende ruim een jaar denken een topontwerper en een jong ontwerptalent op een onderbouwde manier mee over innovatieve producten of diensten. De onderneming en de ontwerpers volgen hiervoor de zogenaamde 5X5®-methodiek, waarbij de verschillende aspecten van innovatie en productontwikkeling uitvoerig aan bod komen.

Ontwerpen én op de markt brengen

Voka West-Vlaanderen ondersteunt samen met Designregio Kortrijk het hele traject, van een eerste idee tot het lanceren van het product. Het einddoel is dus niet enkel een nieuw product of dienst ontwerpen, maar ook om dit voor het eerst aan het grote publiek te tonen op de Bedrijvencontactdagen 2019 en om het product effectief op de markt te brengen.

Klik hier voor meer resultaten van de voorgaande succesvolle edities! Voor verdere vragen kunt u Marijke Boucique contacteren op het nummer 056 26 13 89 of via marijke.boucique@voka.be.

Adres

Cides
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx