Skip to main content

Infomoment wegenwerken Olen-Herentals 2019

Binnenkort starten weer nieuwe wegenwerken in de regio Olen en Herentals. Informeer je tijdens onze infoavond op 15 januari 2019 over de impact die deze werken voor jouw bedrijf kunnen hebben. 

Nu de werken aan de N13 tussen Geel Punt en Olen in een laatste fase zitten, kondigen zich al nieuwe grootscheepse wegenwerken aan in de gemeente Olen en stad Herentals. Zo wordt in Olen begin januari gestart met de heraanleg van de N152 (Herentals-Herselt) in de dorpskern Olen-Centrum. Daarnaast zullen volgend jaar riolerings- en asfalteringswerken worden uitgevoerd op de N13 Geelseweg tussen Olen en Prima Lux in Herentals. Bovendien zal de N13 Lierseweg tussen Herentals en Lier ter hoogte van de brug over het Albertkanaal een aantal weken worden afgesloten voor alle verkeer.

Al deze broodnodige ingrepen zullen onvermijdelijk verkeershinder met zich meebrengen. Wat de precieze impact voor uw bedrijf zal zijn, verneemt u op een infomoment dat Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen op dinsdag 15 januari organiseert, samen met de gemeente Olen, stad Herentals, Agentschap Wegen en Verkeer en De Vlaamse Waterweg.

Volgende sprekers zijn aanwezig:

  • Karel Nijs, hoofd technische dienst, gemeente Olen
  • Pieterjan Descheemaeker, regiomanager AWV
  • Stefan Sablon, projectleider De Vlaamse Waterweg
  • Koen Coenen, expert mobiliteit, technische dienst stad Herentals

Meer informatie

Contacteer Guy Beyens via guy.beyens@voka.be of 014 56 30 30.

Adres

Raadzaal gemeentehuis
Dorp 1
2250 Olen

Wanneer

Prijs

Gratis.

Inschrijven is wel verplicht.
Inschrijven kan tem. 11/01/2019.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via birgitt.vanbeckhoven@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse