Skip to main content
Industrial scouting

Industrial Scouting 2021

Omwille van de aanhoudende coronamaatregelen wordt de start van deze scouting verplaatst naar 19 mei.

Scouten of vrij vertaald ‘speuren naar talent’. Bijleren van vier slimme bedrijven die toonaangevend zijn op vlak van continuous improvement. Naast een technische uiteenzetting krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding. 

Vier industriële maakbedrijven openen hun deuren en ontvangen ons voor een bedrijfsbezoek. We starten met een beknopte bedrijfsvoorstelling, daarna volgt een getuigenis van het gastbedrijf over hun interne verbetercultuur en lean implementaties, dan krijgen we een 2 uur-durende rondleiding doorheen de productie. Tijdens de lunch heeft u de gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezigen. 

Gastbedrijven


De sectoren van de vier gastbedrijven zijn dan wel verschillend, één ding hebben ze gemeen: ze streven naar het optimaliseren van hun productie via lean manufacturing, QRM (Quick Response Manufacturing) of een state-of-the-art machinepark. Hun slagvaardigheid resulteert in een kortere doorlooptijd, meer flexibiliteit in de productie en meer ownership bij de medewerkers.

Deelname aan Industrial scOUT!ng omvat 4 bezoeken in de voormiddag met aansluitend een lunch die u aangeboden wordt door Voka. De deelnemer ontvangt vooraf een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek. We spreken telkens af op de locatie van het te bezoeken bedrijf. 
 

packo

pattynknauf

Europal logo

 

Doelgroep

Voorkennis lean management is vereist. Voorbehouden voor OPS managers, productieverantwoordelijken, proces engineers die actief betrokken worden bij het continu verbeteren van hun productieprocessen. Omwille van het interactieve karakter wordt het aantal deelnemers beperkt tot 20, met een maximum van 3 deelnemers per bedrijf. 

In the pipeline:

Warehouse scOUT!ng: start 18 mei - link

 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Adres

Adressen worden bekend gemaakt na inschrijving
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 740 euro
  • Niet-leden: 1110 euro

Voor deze opleiding kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste bezoek van de reeks. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 12

Kmo-portefeuille

Extra

Omwille van organisatorische redenen, kan enkel ingeschreven worden voor het volledige traject, niet per bezoek.

Voorwaarden

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel per mail (naar britte.odegard@voka.be) tot 7 werkdagen voor het eerste bezoek. Een ingeschreven deelnemer mag door een collega laten vervangen mits melding vooraf. Bij latere annulering blijft het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacy wetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Lerend Netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group