Skip to main content
Logo HR en interne communicatie

HR class: Talentmanagement en opleiding

Stippel een opleidingsbeleid uit zodat het talent in jouw onderneming zich verder kan ontwikkelen. Leer in deze module hoe je  dit op een pragmatische manier kan uitwerken, specifiek opgemaakt voor jouw KMO.  

Medewerkers ad-hoc opleidingen laten volgen, op hun vraag of die van de leidinggevende... Het gebeurt nog te veel zonder dit vanuit een overkoepelend zicht te bekijken. Nochtans is het nodig hier bij stil te staan, wil je als organisatie de juiste stappen kunnen zetten om in de steeds veranderende wereld mee aan zet te blijven én om een maximaal rendement uit de opleidingen te halen.

Er zijn de wettelijk verplichte opleidingen, er zijn opleidingen om met een concrete tool of machine te kunnen werken, of om de functie correct uit te kunnen voeren. Er zijn opleidingen om de manier van werken efficiënter aan te pakken en er zijn opleidingen om steeds toekomstgericht te blijven denken en actie te kunnen ondernemen. We starten hiermee en kijken wie vandaag in jouw organisatie welke opleiding volgt en waarom.

Wat is de feedback van de medewerkers hierover en vinden ze opleidingen nuttig, nodig of zien ze dit eerder als tijdsverspilling?

Daarna gaan we verder aan de slag om dit open te trekken en te kijken hoe we hier als organisatie meer kunnen uithalen. Want enkel opvolgen en meten zorgt voor weten en duidelijke acties.  

Tijdens deel 2 van de de dag kijken we hoe je dit kan koppelen aan motivatie en de groei van de individuele medewerkers. Wellicht zijn er ook in jouw organisatie medewerkers die steeds staan te popelen om een opleiding te volgen en anderen die er het nu niet van inzien.

Hoe kan jij hier als HR-partner op inspelen?

Welke KPI’s kunnen we vooropstellen en hoe linken we dit aan groei, in competenties en in de functie zelf? Of ten opzichte van evolutie naar een andere functie?

Je gaat tijdens de sessie zelf aan de slag. Door o.a. een brainstorm met de andere aanwezige HR-collega’s maak je dit concreet en toepasbaar voor jouw organisatie. Zo blijft het niet enkel bij woorden.  

Doelgroep: 
HR-collega’s die een duurzaam opleidingsbeleid willen opmaken en medewerkers via gericht talent management blijven laten groeien en gemotiveerd en geëngageerd houden. 

Interesse in de andere HR Classes? Schrijf je in voor één van de 5 classes:

Jouw trainer voor deze HR Class
Emely Vral - Effectis
Emely studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en startte haar loopbaan als Consultant bij Hudson waar ze werkte binnen diverse domeinen: HR Strategy, Rekrutering & Selectie, Competency Management, Performance Management, Compensation & Benefits. Daarna deed ze ervaring op in 2 verschillende bedrijven via een interne HR-functie om in 2017 te starten als freelance consultant. Ze optimaliseert nu bij klanten (vooral KMO’s) de interne HR-processen  en ondersteunt hen bij het opnemen van HR-projecten.  

emely

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€360 Excl. BTW

Niet-leden:
€540 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €360/leden en €540/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 22 januari is het projectbedrag als lid van Voka €324. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl