Global sourcing van goederen en diensten

18/04/2018

Een diepgaande inkijk in de diverse aspecten van global sourcing? Tijdens deze infosessie van Voka Oost-Vlaanderen breidt u uw netwerk uit en versterkt u uw kennis over global sourcing vanuit een theoretische benadering maar vooral via praktijkvoorbeelden van collega-ondernemers.

Global sourcing

 

Gaande van transactioneel Europees, globaal inkopen tot de volledige outsourcing van uw supply chain naar het buitenland, allemaal komen we op onze eigen manier in aanraking met Global Sourcing. Naast heel wat opportuniteiten kan Global Sourcing evenwel ook uitdagingen en onzekerheden met zich meebrengen voor u als ondernemer.

Deze infosessie geeft u een diepgaande inkijk in de diverse aspecten van Global Sourcing. Deels wordt het concept bekeken vanuit een theoretische benadering, maar vooral laten onze key-note sprekers u kennismaken met hun eigen praktijkervaringen binnen kleine en grotere ondernemingen. Zie deze infosessie in de eerste plaats dan ook als een uitgelezen kans om als ondernemer uw eigen ervaringen te toetsen aan die van collega-ondernemers.

 

 

 

 

Programma

  • 16.00 – 16.10 u. Welkomstwoord: Stefan Derluyn, Voka Oost-Vlaanderen
  • 16.10 – 16.40 u. Enkele in-depth case studies door Richard Laub, CEO, Dragon Sourcing
  • 16.40 – 17.10 u. Theoretische toelichting door Patrick Vermeulen, Senior Consultant Sourcing, Deloitte
  • 17.10 – 17.35 u. Praktijkgetuigenis door Jeroen Verhaeghe, Sourcing manager, Newell Rubbermaid
  • 17.35 – 18.00 u. Praktijkgetuigenis door Tom Omey, Souring manager, Engicon
  • 18.00 u. Netwerkdrink

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Stefan Derluyn  of bel 09 266 14 40.