Skip to main content
Global Pitch @ Bringme (Online)
  • Online

Global Pitch @ Bringme (Online)

Deze activiteit werd verplaatst van dinsdag 20 oktober naar dinsdag 8 december en zal online plaatsvinden.

Meer dan 1.000 klanten in 4 verschillende landen kunnen overtuigen: de internationale technologische scale-up Bringme uit Leuven speelde het op enkele jaren voor elkaar. Het bedrijf is dan ook een toonbeeld voor ondernemers die internationaal willen groeien. Benieuwd hoe zij het hebben aangepakt? Op 8 december krijg je de kans kennis te maken met CEO Jo Vandebergh en zijn bedrijf. 

Heb je zelf internationale ambities? Kom dan op 8 december luisteren naar Jo Vandebergh, CEO van Bringme, en laat je inspireren. Hij zal openhartig vertellen over wat er allemaal komt kijken bij internationaal groeien, en hoe dat met vallen en opstaan verloopt. Vandebergh investeert ook in andere beloftevolle techbedrijven en heeft recent met de Stad Leuven ‘Maakleerplek’ opgezet voor creatieve ondernemers. Je krijgt de kans om met hem in dialoog te gaan en om te netwerken met collega-ondernemers.  

Het volledige programma zal digitaal plaatsvinden. Je krijgt de kans om de producten van Bringme te bewonderen en om al je vragen over (internationaal) ondernemen aan Jo te stellen.

Over Bringme

Bringme, het Leuvense technologiebedrijf, bestaat uit een internationale familie van dromers en doeners, gedreven door hun passie voor technologie. In de afgelopen 10 jaar brachten ze innovatieve producten op de markt waaronder de Bringme box, Bringme Bell en de Bringme Desk. Met deze toepassingen creëerden ze een virtuele receptie die bijdraagt aan de automatisatie van al wat een gebouw in en uit gaat:  bezoekers, koeriers, leveringen, afhalingen... alles volgens de hoogste veiligheids- en privacynormen. Alle diensten worden steeds ondersteund door een bijbehorende applicatie bruikbaar voor zowel particulieren, bedrijven als de retailsector. 

Ook in tijden van crisis speelt Bringme kort op de bal en blijken hun diensten actueler dan ooit. Naast tijd- en kostenbesparend zijn hun producten eveneens duurzaam en coronaproof.

In samenwerking met

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Contactpersoon

Isabelle Meulemeester

Coördinator Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad