Skip to main content
knock knock it's gin o'clock
  • Online

Jong Voka Kempen proeft gin op 4 december

- Knock knock it's gin o'clock - 

Wegens het bekende virus zien we ons genoodzaakt om onze op 27 november geplande Voka Chic nog even uit te stellen, maar Jong Voka zou geen serviceclub die naam waardig zijn als we niet met een übercool en virusveilig alternatief zouden uitpakken.

Daarom is het op vrijdag 4 december om 19u gin o’clock en nemen we je mee op een virtuele sterkstokersrondleiding bij stokerij Sterkstokers, de grote overwinnaar op onze recente Nacht van de Veerkracht. En dan moet het beste nieuws nog komen: de rondleiding van zaakvoerder Thomas Cuyvers mag dan virtueel zijn, de daaropvolgende gin tasting is dat allerminst! Wij zorgen er namelijk voor dat elke deelnemer tijdig thuis een box met 5 gins (5x5cl) en 2 tonics ontvangt, inclusief een prettig proefglaasje. Enkel voor ijsblokjes (of crushed ice, want het zijn kleine glaasjes) moet je zelf zorgen.
 
Tijdens het gintermezzo organiseren we ook een heuse gin-quiz, waarmee warempel een fles gin te winnen valt. Let dus goed op tijdens Thomas’ uitleg over distilleren!

 

Programma

19u: Start
20u: Gintermezzo quiz 
20u30: Einde / napraten
 

De link naar het Zoom-event ontvang je voor aanvang van het event in je mailbox.

 

Met dank aan onze enthousiaste partners:

partners

 

Wanneer

Prijs

€ 42 leden, € 63 niet-leden (excl. BTW)

Per inschrijving is 1 gin-tasting pakket van Sterkstokers inbegrepen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 26/11 via evi.heylen@voka.be. Nadien blijft het inschrijvingsgeld verschuldigd. Dit heeft alles te maken met de verzending van de pakketten wat enige voorbereiding vraagt om deze tijdig te versturen. Mocht je er op het event dan toch niet kunnen bij zijn zal je dus alsnog het pakket bij je thuis ontvangen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. 

 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse