Skip to main content

Ga voluit voor duurzaamheid

  • On- en offline

Wilt u duurzaamheid ook inbedden in uw bedrijfsvoering? Of zet u er al op in, maar kunt u bij die inspanningen wel externe begeleiding gebruiken? Dan is het Voka Charter Duurzaam Ondernemen iets voor u. Aan de hand van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties gaat u aan de slag met een actieplan op maat van uw bedrijf.

U wilt de toekomst van uw organisatie verzekeren? Dan is inzetten op duurzaamheid een goede keuze. Want verschillende studies tonen aan dat duurzaamheidsgerichte organisaties weerbaarder en efficiënter zijn, een betere reputatie hebben én gemakkelijker werknemers aantrekken en behouden.

Of u nu uw eerste duurzame stappen wilt zetten of al verschillende initiatieven in die zin hebt genomen: het Voka Charter Duurzaam Ondernemen is een goed kader om hiermee aan de slag te gaan. Op basis van een uitgebreide kick-off definiëren we samen de mogelijkheden waarop uw organisatie kan inzetten. Vervolgens gaat u met een actieplan op maat aan de slag om duurzaamheid te integreren in de werking van uw onderneming.

Met professionele begeleiding van Voka én deskundige beoordeling door een externe evaluatiecommissie zorgt u ervoor dat duurzaamheid niet zomaar een hip modewoord blijft, maar een volledig deel van uw organisatie wordt waarvan u volop de vruchten kunt plukken.

Meer dan 250 bedrijven in Vlaanderen zijn u al voorgegaan en merken dagelijks de voordelen van hun inzet.

Deelnemers

Niet zeker of het Voka Charter Duurzaam Ondernemen geschikt is voor uw organisatie? Kijk dan alvast naar deze bedrijven, die vorig jaar hebben deelgenomen en graag hun best practice met u delen.

Zowel non-profitorganisaties, kleine familiezaken als grote multinationals kunnen deelnemen en zo duurzaamheid integreren op hun maat. Dankzij het gepersonaliseerde actieplan kiest elke deelnemer voor de meest impactvolle en waardevolle acties voor zijn bedrijf.

Meer info

Interesse? Laat dan uw gegevens achter in de survey en we contacteren u zo snel mogelijk.

Nog vragen? Of nog niet helemaal overtuigd of het Voka Charter Duurzaam Ondernemen wel iets voor u is? Neem dan contact op met Helen Jacobs via helen.jacobs@voka.be of 03-232 22 19.

Wanneer

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper