Skip to main content

Fiscale Club: 6-maandelijkse fiscale update

Als bedrijf is het cruciaal om inzicht te hebben in de actuele financiële situatie. Daarvoor is het belangrijk dat je ook op de hoogte bent en blijft van alle fiscale maatregelen die de diverse overheden van ons land nemen. In dit 6-maandelijkse seminarie presenteren we de actualiteit en diepen we telkens één topic uit.

Tijdens dit 6-maandelijkse, interactieve seminarie gaan we na welke (nieuwe) fiscale maatregelen van belang zijn voor jou. Er is daarnaast voldoende ruimte om, in overleg met de deelnemers, bepaalde fiscale topics meer in detail te bespreken of stil te staan bij fiscale innovaties: de fiscaliteit van bedrijfswagens, cryptomunten,…

Spreker

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Deputy Head of Tax bij BNP Paribas. Hij is ook professor vennootschapsbelasting aan de HUB-EHSAL. Hij is een veelgevraagde spreker, die de complexe materie rond fiscaliteit op een laagdrempelige en humoristische manier weet uit te leggen. 

Voor wie?

Voor CFO’s, ondernemers en CEO’s
 

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 300 euro

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 8

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag