FINE met Pascale Naessens

06/11/2018
fine

 

Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel, en werd presentatrice bij Vtm. Tijdens haar modellencarrière volgde ze talloze crashdiëten, met het gekende jojo-effect van dien. Ze besloot zelf lekker en vooral gezond te leren koken.

Pascale schreef haar ervaringen en recepten neer in eigen kookboeken: 'Mijn Pure Keuken'. Een groot succes, waarop logischerwijs een opvolger kwam, 'Mijn Pure Keuken 2', net als een kookprogramma bij Vitaya. Het succes zet zich voort in Pascale haar derde kookboek 'Puur Genieten, en toch gezond en slank'. Ondertussen heeft Pascale Naessens ook haar eigen lijn keramiek uitgebracht.

Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werden inmiddels vertaald in het Frans, Engels, Duits en Chinees. Niemand had gedacht dat een kookboek zoveel teweeg zou kunnen brengen, want de boeken van Pascale hebben werkelijk een beweging op gang gebracht. Haar romantische stijl van koken slaat aan omwille van de heerlijke en eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Jong en oud, iedereen is enthousiast.

Pascale neemt u graag mee in haar inspirerend verhaal en de aspecten die geleid hebben tot haar succes! 

 

 

pas

 

terug naar het overzicht