Skip to main content

FINE met Isabelle Dumortier

fine

 

 

Isabelle Dumortier heeft nog maar 29 jaar op de teller staan en toch al een indrukwekkend parcours afgelegd. Op haar 18de startte ze met haar eerste webshop, op haar 20ste werkte ze voor grote klanten van twee vooraanstaande webagentschappen.

De webwinkel www.tutu-shop.com is haar meest recente project. Het ontstaan en de uitbouw van de shop, met in de zomer van 2016 ook pop-up stores in Knokke en Antwerpen, is een verhaal op zich. Bij de voorbereiding van een vrijgezellenparty voor een vriendin, ontdekte Isabelle een gat in de markt. Er bleek geen winkel te bestaan met trendy en eigentijdse tutu’s, die je ook streetwise kan dragen en niet alleen in de balletschool. Op enkele maanden tijd bouwde ze een succesvolle webshop uit, het idee was een schot in de roos. Eind 2017 brak de webshop zelfs internationaal door. Er lopen onderhandelingen voor offline winkels in Ibiza, Parijs en mogelijk New York.

Isabelle heeft inmiddels zoveel kennis en ervaring rond succesvol (online) ondernemen opgedaan dat ze die graag deelt, maar ze is ook niet bang om hulp te vragen. ‘Ik weet nu dat hulp vragen belangrijk is’, vertelt ze. ‘Je moet niet bang zijn om aan collega-zelfstandigen advies te vragen. Het kan geen kwaad om een succesvolle ondernemer uit jouw sector een mailtje te sturen waarin je jezelf voorstelt en aanbiedt om een kop koffie te gaan drinken. Zo kan je een netwerk uitbouwen dat heel waardevol is en krijg je veel tips.’

Op ondernemen staat volgens Isabelle geen leeftijd. Opgeven staat niet in haar woordenboek en Isabelle bijt nog elke dag door. Zoveel jaren later – en zoveel ervaringen rijker – neemt ze u mee in haar meeslepend en aanstekelijk levensverhaal waarin lef, strategisch denken en creativiteit de hoofdrol spelen.

 

 

isa

 

terug naar het overzicht

 

 

Wanneer

Prijs

Leden: €150.00
Niet-leden: €210.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 7 werkdagen voor de aanvang van de opleiding. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren of wijzigen indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. U kan een deel van uw opleidingskost recupereren via de kmo-portefeuille

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx