Skip to main content

FINE met Evy Gruyaert

fine

 

Evy Gruyaert is een Bezige bij. Tussen haar mediawerk en zorg voor haar twee kinderen door, vond ze nog de tijd om een yoga-en sportkledingcolle (met app!) te lanceren.

Met haar werk en de zorg voor een gezin met twee kinderen heeft Evy Gruyaert haar handen meer dan vol. Even ontsnappen aan de alledaagse drukte is soms echt wel aan de orde. Voor Evy is yoga de ideale manier om te ontstressen. ‘Ik heb de neiging om veel te piekeren en yoga kan me tot rust brengen. Het helpt me relativeren en loslaten, zodat ik kan focussen op één ding. Want ik heb gemerkt dat alles tegelijk willen doen, eigenlijk niet productief is. Tijdens mijn opleiding tot yogacoach heb ik ook verschillende meditatie- en ademhalingstechnieken geleerd. Die gebruik ik dagelijks: voor een bedrijfspresentatie, maar ook in de file, of op het toilet’, lacht Evy.

Evy gunt u graag een kijkje achter de schermen van haar hectisch leven en verteld hoe ze het allemaal gebolwerkt krijgt!

 

 

evy

 

 

terug naar overzicht

 

 

Wanneer

Prijs

Leden: €150.00
Niet-leden: €210.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 7 werkdagen voor de aanvang van de opleiding. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren of wijzigen indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. U kan een deel van uw opleidingskost recupereren via de kmo-portefeuille.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx