Skip to main content
Duracell

Exclusief bedrijfsbezoek bij Duracell

Duracell Solutions viert zijn 20-jarig bestaan in Heist-op-den-Berg en zet exclusief zijn deuren open voor Voka. Schrijf je in voor dit bedrijfsbezoek op 25 april en neem een kijkje achter de schermen van werelds grootste producent van alkaline batterijen. Tijdens dit bezoek ben je getuige van het bedrijf in volle actie o.m.: verpakkingsproces – labeling – automatisch warehouse – orderpicking – distributie naar EU en Afrika.

Duracell, met hoofdzetel te Chicago, is werelds grootste producent van alkaline batterijen, wereldwijd vinden de Duracell batterijen hun weg naar vele apparaten zoals zaklampen, hartslagmeters, rookdetectoren, speelgoed, ... Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis van innovatieve ontwikkelingen, de Duracell Bunny – het alom gekende roze konijn dat sinds 1973 Duracell vertegenwoordigt – is vandaag één van de meest herkende handelsmerken ter wereld.

De plant in Heist-op-den-Berg (170 vaste medewerkers) fungeert als verpakkings- en logistiek centrum voor alle AA- en AAA-batterijen voor Europse en Afrikaanse markt.

Duracell biedt in Heist via Entiris tevens werkgelegenheid aan 100 personen met een beperking, voor niet-geautomatiseerde verpakkingsaktiviteiten.

Verder verzorgt het verpakkings- en logistiek centrum de distributie van de afgewerkte producten naar de distributiecentra en een aantal grote klanten binnen deze Europese en Afrikaanse markt. 

Programma

  • 15u00 : onthaal
  • 15u30 : voorstelling bedrijf door Luc Coremans (Plant Manager)
  • 15u45 : aanvang rondleiding
  • 16u45 : netwerkdrink
  • 19u00 : einde

Meer informatie

Contacteer Peter Van Doninck via peter.van.doninck@voka.be of 015 45 10 20.

In samenwerking met

Duracell logo

 


 

Adres

Duracell Solutions
Schaliehoevestraat 12
2220 Heist-op-den-Berg

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse