Een dag in 2030 - Uitreiking Milieucharter en Charter Duurzaam Ondernemen cyclus 2016

21/06/2017

Op 21 juni zet Voka Oost-Vlaanderen de laureaten van het Charter Duurzaam Ondernemen en het Milieucharter in de kijker. Vooraf neemt Ward Bosmans van Engie Electrabel ons mee naar een doordeweekse werkdag in 2030.

Ellenlange files, treinstakingen, overvolle bussen, tekort aan veilige fietspaden, … ontsieren vandaag dagelijks het straatbeeld. Toch duiken her en der zinvolle en duurzame initiatieven op, zoals carpooling, autodelen, fietssnelwegen, biobrandstof, enz. 

Ward Bosmans van Engie Electrabel gaat een stapje verder en katapulteert ons naar een doordeweekse werkdag in 2030. Vliegen we dan naar ons werk? Brengen drones het werk naar ons? Kan de digitale mens op hetzelfde moment op verschillende plaatsen werken? 
Ga op 21 juni mee de uitdaging aan!

Uitreiking Charter Duurzaam Ondernemen / Milieucharter Oost-Vlaanderen

Op 21 juni zet Voka Oost-Vlaanderen de laureaten van het Charter Duurzaam Ondernemen en het Milieucharter in de kijker. De laureaten realiseerden samen honderden acties die mens, milieu en maatschappij ten goede komen. 
Zij mogen het Certificaat ontvangen uit handen van de Gedeputeerde Provincie Oost-Vlaanderen Jozef Dauwe. We stellen u ook voor aan de nieuwe deelnemers

Duurzaam Ondernemen in de praktijk (voorprogramma)

Wilt u ook weten wat duurzaam ondernemen betekent in de praktijk? Zoekt u inspiratie voor uw eigen duurzaamheidsbeleid? Van harte welkom op het voorprogramma in de Voka Box, waar een aantal charterdeelnemers graag een aantal gerealiseerde acties toelichten.

Programma

•    16.30 – 17.30 u. Duurzaam Ondernemen in de praktijk (optioneel – onthaal vanaf 16.15 u.)
•    18.00 – 20.00 u. Een dag in 2030, Ward Bosmans (onthaal vanaf 17.30 u.) - Uitreiking Milieucharters/ Charters Duurzaam Ondernemen 
•    20.00 – 22.00 u. Netwerkreceptie

 

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 15 juni 2017. Nog vragen? Stuur een mailtje naar duurzaamondernemen.ov@voka.be.

 

Partners