Skip to main content

Dynamic Dubai: netwerkmissie

! Opgelet: deze activiteit is reeds volzet !

Dubai is één van de meest luxueuze steden, met ultramoderne gebouwen en architectuur. Dubai heeft een veilig, levensvatbaar en winstgevend bedrijfsklimaat dat van vitaal belang is om internationale investeerders aan te trekken. De stad is politiek stabiel, heeft een sterke economie en positieve vooruitzichten, waardoor het ook een voor de hand liggende keuze is om er zaken te doen. Het is vooral één van de meest vooruitstrevende futuristische regio's op het vlak van innovatie en high level technologie! 

 

Met zijn vooruitziende blik koestert het emiraat een ecosysteem voor innovatie en toekomstbestendige bedrijfsmodellen. De stad heeft een bloeiende gemeenschap van startersincubators en -versnellers, evenals regelgevende programma's voor het ontwikkelen en testen van nieuwe technologische bedrijfsmodellen. Dubai staat wereldwijd op de eerste plaats voor directe buitenlandse investeringen (FDI) en technologieoverdracht in de AI- en robotica-sectoren. Het emiraat heeft ook een progressieve overheidsagenda die een experimentele proeftuin creëert voor concepten in een live omgeving, waaronder Hyperloop-technologieën en vliegend bemand vervoer. Dubai heeft een reeks futuristische langetermijnstrategieën op het gebied van AI, blockchain, 3D-printen en het Internet of Things (IoT). De Dubai Blockchain Strategy 2020 is een van de vele initiatieven met 24 Blockchain use cases die momenteel worden geïmplementeerd in acht belangrijke industriesectoren, waaronder financiën, onderwijs, onroerend goed en meer. Smart Dubai blijft eraan werken om Dubai om te vormen tot een slimme stad en de intelligente, responsieve en gepersonaliseerde stad van de toekomst te worden. Sinds de oprichting heeft het Smart Dubai Office meer dan 130 initiatieven gelanceerd in samenwerking met de overheid en entiteiten uit de private sector.  Dubai Future Foundation is onder meer de thuisbasis van het eerste Affiliate Centre for Fourth Industrial Revolution in de regio dat, in samenwerking met het World Economic Forum zich richt op het ontwikkelen van beleid dat de ontwikkeling van de volgende generatie technologieën ondersteunt, waaronder Precision Medicine, Artificial Intelligence en Machine Learning, en Blockchain en Distributed Ledger Technology.

Vervolgens is er ook de Wereldexpo die door gekende redenen uitgesteld werd naar dit jaar: Het thema van Expo 2020 Dubai is ‘Connecting Minds, Creating the Future’ wat meer dan ooit actueel blijft. 
Tot slot Dubai is een stad die over de hele wereld wordt erkend met 's werelds hoogste gebouw, 's werelds rijkste paardenrace, 's werelds hoogste gechoreografeerde fonteinen, 's werelds grootste kunstmatige eiland, 's werelds meest luxueuze zevensterrenhotel en 's werelds meest bezochte winkelcentrum.  Met uitgebreide investeringen in geavanceerde infrastructuur en de voltooiing van ongelooflijke projecten met ongeëvenaarde snelheid en schaal, is de stad een van de meest futuristische steden ter wereld geworden.  De stad streeft er altijd naar om zijn verbazingwekkende lijst van architectuur en attracties uit te breiden.

Voka Mechelen-Kempen naar Dubai

Om voorgemelde overduidelijke redenen trekt Voka Mechelen-Kempen naar Dubai. We laten onze delegatieleden kennis maken met het Dubai van vandaag dat zo vooruitstrevend is op het vlak van innovatie en high level technology!  Er zal niet alleen genetwerkt worden met verschillende toonaangevende organisaties, kennis genomen worden van de belangrijkste ontwikkelingen van dit emiraat maar er worden tevens geleide bezoeken gebracht aan vrijhandelszones, (Belgische) bedrijven en sites die van belang zijn en op maat van onze KMO’s. Kers op de taart is uiteraard de Wereldexpo waar je niet alleen de hoogtepunten van Dubai zal zien maar van alle landen die daar vertegenwoordigd zijn!

Opgelet

Je kan je helaas niet meer inschrijven, deze activiteit is volzet.

Filmmateriaal dat u nu reeds kan bekijken:

  • De aankondigingsfilm over Dubai Expo 2020 in 2021 vindt u hier.
  • Hier kan u zien hoe het Belgisch paviljoen gebouwd wordt en dit is het eindresultaat maar in het echt is het nog impossanter:

foto DUbai

ONZE PARTNERS VOOR DEZE DUBAI REIS ZIJN:

Partners Dubai

Wanneer

Prijs

Locatie: Dubai (VAE)

Prijzen:

Voka leden
Dubbel kamer - € 2.799 per persoon (minimaal 2 personen)
Single kamer - € 3.124

Niet-leden
Dubbel kamer - € 3.199 per persoon (minimaal 2 personen)
Single kamer  - € 3.524 
 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Mail petra.van.bouwelen@voka.be voor onze voorwaarden.

Plan je bezoek in ons Experience Center!
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx