Skip to main content
Duurzaam aankoopbeleid Tips & Tricks

Duurzaam aankoopbeleid: tips & tricks

Duurzaam aankopen creëert extra omzetkansen

Duurzaam ondernemen betekent oog hebben voor het evenwicht tussen economische prestaties en de sociale en ecologische effecten daarvan. Als inkoper speel je daarin een belangrijke rol, want jij hebt de regie over de toeleveringsketen in handen.

 

Duurzaam aankopen creëert kansen: meer en meer afnemers vragen om duurzame producten. Maar weet jij altijd waar grondstoffen vandaan komen? Of door wie producten van je toeleveranciers zijn vervaardigd? Arbeidsomstandigheden en milieukwesties bij leveranciers hebben ook invloed op de duurzaamheid van jouw bedrijf. Kennis en transparantie zijn dan ook erg belangrijk.

 

Wil je werk maken van een duurzamer aankoopbeleid? Dan is deze sessie de ideale springplank. Nu inschrijven is de boodschap. 

Programma

Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht in de principes van duurzaam aankopen via cases en voorbeelden. We geven je ook concrete tips en tools mee om zelf binnen jouw bedrijf aan de slag te gaan, en zo duurzaamheid te integreren in jouw businessmodel.

Partners

mik
kmo portefeuille

Contactpersoon

Saartje Boutsen

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (kantoor Vilvoorde)
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 165
Niet-leden: € 195
(excl.btw)

Bespaar tot 40% van jouw investering met kmo-portefeuille.

Inschrijven doe je via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad