Skip to main content

Drie werkvloeren in één klap

Hoe zit het met het HR-beleid in de Limburgse ondernemingen? Intellisol, Mc Donald's en BLM geven ons vanop hun eigen werkvloeren boeiende inzichten. Ben je er 26 november graag bij, schrijf je gratis in voor 1, 2 of 3 bedrijfsbezoeken. 

Starten doen wij bij Intellisol

We starten onze dag om stipt 9 uur bij Intellisol langs de meanderende oevers van de Maas te Maaseik. Intellisol barst van de energie. Sinds 2006 werkten ze in Limburg en ver daarbuiten al meer dan 3500 projecten uit omtrent energiezuinige installaties. 

Bezoek: 09.00u - 10.30u
Adres: Maastrichtersteenweg 163 - 3680 Maaseik

Intellisol

Een hongertje stillen

Een klein hongergevoel leidt ons terug het Limburgse binnenland in, naar de McDonald's te Genk. We ervaren voordat we lunchen hoe het is om te werken in een fastfood restaurant door een kijkje te nemen achter de schermen waar we info krijgen over 'starten met werken' bij Mc Donald's

Bezoek: 11.00u - 12.30u
Adres: Hasseltweg 47 - 3600 Genk

Eindigen in schoonheid

Landen doen we ten slotte bij BLM. Al 30 jaar vormen en begeleiden medewerkers van BLM heel wat mensen op de eigen werkvloer zodat ze nieuwe kansen krijgen op de arbeidsmarkt.

Bezoek: 13.30u - 15.00u
Adres: Nieuwpoortlaan 25 bus 2 - 3600 Genk

BLM

Wanneer

Prijs

Deze bedrijfsbezoeken zijn gratis voor jobcoaches, werkbegeleiders,...
Je kan voor 1, 2 of 3 bezoeken inschrijven (graag vermelden bij inschrijving)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI Bekkevoort
VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo