Disruptive selling

26/02/2019

Workshop: Nieuwe inzichten om sales, marketing en customer care efficiënter en klantgerichter te organiseren.

Sessie rond nieuwe concepten voor organisatie van sales, marketing en customer service gebaseerd op de inzichten uit het boek Disruptive Selling van Patrick Maes. 

In de sessie wordt ingegaan op de impact van nieuwe technologiën zoals CRM, ChatBots en artificiële intelligentie op het verkoopproces en hoe bedrijven hiermee kunnen omgaan om efficiënter te werken en klantentevredenheid te verhogen. 

Doelgroep

Bedrijfsleiders en commerciële directie.

Programma

•    Introductie over veranderingen in commerciële benaderingen en over mogelijkheden van nieuwe technologieën en organisatieconcepten.
•    Toepassing van deze concepten in een practische oefening rond de customer journey van de de deelnemers waarin gezocht wordt naar mogelijke
      toepassingen en verbeteringen van de besproken concepten in hun onderneming. 

De sessie gaat in op de nieuwste inzichten en toepassingen van technologie, business modelling en organisatie binnen het domein van customer engagement, sales en marketing. 


Docent

Patrick Maes. Patrick Maes is oprichter van CPI Commercial Performance Improvement een consultantybedrijf dat ondernemingen helpt hun sales, marketing en customer service efficiënter en klantgerichter te organiseren. CPI werkt internationaal en biedt opdrachtgevers een combinatie van consulting, technologie-advies en creative services.  

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximussyntra

Tags