Skip to main content
Dialoogsessie haven bereikbaar
  • Online

Digitale dialoogsessie Haven Bereikbaar

Blikt u mee vooruit op de mobiliteit in de Antwerpse haven? Informeer u over de geplande wegenwerken en mobiliteitsinitiatieven.

De eerste werken aan de Oosterweelverbinding op Rechteroever zijn gestart begin 2021. Ook de werken aan de Oosterweelverbinding op Linkeroever worden verdergezet, net als diverse andere werven in en rond de haven. Mobiliteit blijft dus een belangrijk thema voor ondernemers in de haven.

Op 16 juni blikken we graag met u vooruit naar de volgende fases in de verschillende infrastructuurwerken, en wat dit betekent voor de mobiliteit in en rond de haven.

Sinds eind 2016 organiseren Alfaport Voka en het Havenbedrijf Antwerpen halfjaarlijks dialoogsessies Haven Bereikbaar. Bedrijven in de haven krijgen een update over de aankomende wegenwerken in de havenomgeving, en over nieuwe initiatieven de mobiliteitsimpact voor de bedrijven te beperken. Dit zowel voor het woon-werkverkeer van uw werknemers als voor de dagelijkse logistieke stromen van uw vrachtverkeer.

Vanzelfsprekend willen we dit op een veilige manier organiseren, en verloopt deze sessie opnieuw digitaal.

 

Een organisatie van

Logo Alfaport Voka            PortOfAntwerp     Logo Slim naar Antwerpen

Contactpersoon

Eliene Van Aken

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

Wanneer

Prijs

Gratis webinar

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, dan vragen wij om dit voor de start van het webinar te laten weten via eliene.vanaken@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans