Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digital Company - sessie 5: Verlengen van je ERP voor een betere klantenservice
Digital Academy

Digital Company - sessie 5: Verlengen van je ERP voor een betere klantenservice

Enerzijds gebruiken we ERP om onze eigen bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren. Het brengt belangrijke informatie van verschillende bedrijfsafdelingen samen, maar is dat zo in de praktijk? Anderzijds willen we zo competitief mogelijk zijn en technologie inzetten om het verschil maken. 

Aangezien elke sector en elk bedrijf specifieke noden en wensen heeft, zetten ERP spelers in op koppelingen met nichespelers op de markt om beter op specifieke noden van de markt af te beantwoorden. In dat kader lichten we een voorbeeld toe uit de installatie-sector, hoe we de customer experience trachten te verbeteren en de eigen administratie hiermee versnellen.

Sprekers:
Marc Geenen, Partner, Aditya
Robin Appeltants, Product Manager ERP, Wolters Kluwer
 

Dit is de vijfde sessie van het traject Digital Company.
Wat is het traject? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.

Tijdens dit traject staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

dc

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo