Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digital Company & Digital Factory - sessie 6: Change Management: De mensen aan boord van een organisatie voor de toekomst
Digital Academy

Digital Company & Digital Factory - sessie 6: Change Management: De mensen aan boord van een organisatie voor de toekomst

Digitalisering is verandering en verandering moet gemanaged worden.  Als mensen aan boord zijn, staan ze open voor verandering en de opportuniteiten die dit met zich meebrengt. 

In deze sessie gaan we inzoomen op het betrekken van je mensen in je toekomstige organisatie en welke cruciale rol managers hierin spelen.
Daarnaast kan de organisatie verandering faciliteren of blokkeren. Het is dus belangrijk om inzicht te krijgen in het huidige klimaat, de processen en systemen zodat deze kunnen worden afgestemd op je toekomstige organisatie.  We geven concrete voorbeelden hoe dit werd aangepakt bij Telenet en Stihl.

Sprekers:
David Geuens & Nick Oostvogels, ACOMPANY
Peter De Prins, Professor of Management Practice, Vlerick Business School
 

Dit is de zesde sessie van de trajecten Digital Company & Digital Factory.
Wat is het traject? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.

Tijdens dit traject staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

da

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo