Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • DigiChambers 2.0: de digitale versie om het leven te vergemakkelijken
DigiChambers 2.0: de digitale versie om het leven te vergemakkelijken
  • Online

DigiChambers 2.0: de digitale versie om het leven te vergemakkelijken

DigiChambers is de online tool om gemakkelijk Certificaten van Oorsprong aan te vragen. Tijdens deze online sessie leggen we je stap voor stap uit hoe je DigiChambers 2.0 gebruikt en hoe je je makkelijk en veilig kan aanmelden op het vernieuwde portaal!

Telkens je certificaten afhalen bij de Kamer van Koophandel is tijdrovend. Via DigiChambers kan je certificaten echter via een digitale weg indienen. Dit gaat sneller en je doet het op een tijdstip dat jou past. Daarnaast kan je via DigiChambers ook facturen en andere documenten laten certificeren. 

Deze gratis infosessie is een uitgelezen kans om de overstap te maken naar de digitale versie. Tijdens de infosessie beantwoorden we veelvoorkomende vragen en voorzien we ruimte om zelf vragen te stellen. Een absolute aanrader voor wie op een gerichte manier de mogelijkheden van DigiChambers wil ontdekken!

Trainer

Caroline VerbekenCaroline Verbeken
Specialist exportadministratie Voka

logo's

credendo

 

Contactpersoon

Letitia Gelep

Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad