Skip to main content

De Hamvraag over Positieve Verandering

Ontdek op maandag De Hamvraag van Koen De Roeve rond Positieve Verandering en ga vrijdagochtend rond de virtuele tafel zitten met andere ondernemers. 

Onze vijfde, en voorlopig laatste, ondernemer die het woord neemt is Koen de Roeve, Zaakvoerder van De Roeve Industries, met hoofdzetel in Lokeren. De corona crisis heeft ongetwijfeld op alle ondernemingen een zware impact gehad, maar hoe kunnen we deze disruptieve periode alsnog omzetten in positieve veranderingen? Kom de hamvraag van Koen te weten op maandag 29 juni en ga mee op zoek naar antwoorden op vrijdag 3 juli. 

SprekerKoen De Roeve

Koen De Roeve, zaakvoerder De Roeve
Deze Vlaamse onderneming stoomt uw productieomgeving klaar voor de uitdagingen van morgen. De Roeve Industries is een automatiserings- en softwarebedrijf dat intelligente totaaloplossingen ontwikkelt die de continuïteit van uw bedrijfsprocessen verzekert. 

Programma 

  • 8.30 – 8.40 u.     Verwelkoming en video met de hamvraag
  • 8.40 – 9.15 u.     Gesprek met Koen De Roeve
  • 9.15 – 9.30 u.     1-op-1 gesprek met een andere ondernemer

Doelgroep

Zaakvoerders en bedrijfsleiders van middelgrote en grote KMO's.

Informatie en inschrijvingen

Wenst u in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina. Inschrijven voor deze ronde tafel kan tot donderdag 2 juli 2020.

Let op, plaatsen zijn beperkt! 

Bij online inschrijving kan u bij opmerkingen aangeven welke ervaring u hebt m.b.t. de hamvraag of met welke uitdaging u geconfronteerd wordt die aansluit bij dit thema. Dit is een digitale sessie: U ontvangt een Zoom-link, voor de sessie start, in de bevestigingsmail van uw inschrijving.

Contactpersoon

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor zaakvoerders en bedrijfsleiders. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot 2 juli 2020.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat