Skip to main content
teaser leuven mindgate

Cross-Over Festival Leuven MindGate

banner crossover

Laat je inspireren en verbreed je creatieve netwerk op het tweede Cross-Over Festival!

Op donderdag 20 juni strijkt het tweede Cross-Over Festival neer in de Hoorn: een inspiratie- en netwerkevent voor iedereen die actief is of wil zijn in het Leuvense ecosysteem van Health, High-Tech en Creativity.

Op donderdag 20 juni strijkt het 2de Cross-Over Festival neer in de Hoorn: een inspiratie- en netwerkevent voor iedereen die actief is of wil zijn in het Leuvense ecosysteem van Health, High-Tech en Creativity.
Met een uitgebreid programma vol inspirerende talks, boeiende pitches, uitdagende workshops en mysterieuze speeddates kom je alles te weten over succesvol samenwerken. Kruisbestuiving met de creatieve sector is één van de innovatieve sleutels waar onze regio haar stevige reputatie aan te danken heeft.
 

Crossover Brainstorm 2017

Programma

Het programma bevat 4 tracks:

•    Cross-Over Talks - laat je inspireren door creatieve toppers zoals Comate, Ramon Vullings, UCLL & Roel Vandebeek, Frascati Symphony, Achilles Design & Morrow, Onkruid.
•    Blind gematcht - maak kennis met ‘the next generation speeddates’: blind match makings! Een algoritme berekent wie van de creatieve en innovatieve aanwezigen jij zeker moet ontmoeten. Leer van en word geïnspireerd door je blind date.
•    Poster Sessions - luister naar pitches van o.a. Mintlab, de MaakLeerPlek, Leitmotiv, Let’s Didid, Etheclo, Kwinten van Heden en iDrops. Deel je eigen kennis en expertise, en leer bij van experts uit andere domeinen.
•    War Rooms - buig je samen met o.a. Bonka Circus over een aantal maatschappelijk relevante uitdagingen.

 

PS: Kriebelt het om zelf nog deel uit te maken van het programma met je eigen project? We hebben nog een aantal plaatsen vrij, stel je kandidaat via dit inschrijvingsformulier.

Partner

leuven mindgate

Adres

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Het event is gratis maar inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad