Close the deal

11/10/2018

Workshop: Sluit het verkoopgesprek af met een handtekening.

Eén ding is duidelijk: een toverformule voor het afsluiten van contracten bestaat niet. De kunst bestaat erin om het volledige verkoopproces goed te laten verlopen. Een logische volgende stap is dan de klant om een beslissing vragen.

Vaak loopt het echter mis. Ofwel durft de verkoper niet naar het akkoord van de klant te vragen ofwel doet hij het veel te vroeg in het verkoopproces, op het moment dat de klant er nog niet klaar voor is.

Deze workshop is geen saaie theoretische bedoening, maar een échte workshop waar interactiviteit en voorbeelden uit de realiteit centraal staan.


Programma
Het halve-dag-programma is opgebouwd rond 4 vragen:

  • Wat is de rol van een goede oven bij het maken van een lekkere cake?
  • Waarom gaan klanten ineens aarzelen? Wat doen we als verkoper met koopsignalen? En met waarschuwingssignalen?
  • De laatste toezegging van de klant: is er een toverformule?
  • Welke methodes hebben we dan om een "ja" te krijgen?


Opleidingspartner
Learning by Lux bvba opgericht door Jan Lux.

Docent
Jan is een man van de praktijk en iemand die spreekt vanuit ervaring. Zijn trainingen zijn geen saaie theoretische bedoening, maar een échte workshop waar interactiviteit en voorbeelden uit de realiteit centraal staan.Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Tags