De Faute Troofie

07/09/2018

ct

 

Are you proud to be fout? 
Heb jij zin om met je prettig gestoorde collega's helemaal los te gehen op een sportieve avond vol heerlijke foute uitdagingen? Kan jij je benen niet stilhouden als er een of andere schlager uit de boxen schalt? En zit jij er niet mee in om een hele avond zot rond te lopen in de foutste outfit? 

Omcirkel vrijdag 7 september dan alvast met een dikke roze glitterstift in je agenda. Want dit jaar daat Chambers Trophy helemaal uit de bol met een "foute" editie. 

Wat?
Als team van 5 dolle collega's ga je de strijd aan om de befaamde Chambers Trophy. Bewijs tijdens 10 knotsgekke maar uitdagende proeven dat jullie sneller, steker en slimmer zijn dan de andere teams. Vier de overwinning samen met al je maffe collega's op de foute party.

Voor wie?
Ben je bereid om te vechten als een leeuw in een kooi? Om je hoofd te breken over de uitkomst van 7 anjers + 7 rozen? Om 500 miles het beste van jezelf te geven? Om ook sweet Caroline mee over de meet te trekken? Om de polonaise te dansen tot het zonlicht niet meer schijnt? Iedereen kan een nuttige bijdrage leveren tijdens Chambers Trophy: binnen het team, als supporter of als sfeermaker op de party.

Programma:
17.00 u    Ontvangst en registratie teams
17.45 u    Einde registraties
18.15 u    Start van de uitdagingen
18.30 u    Vipreceptie
20.00 u    Vipproef
22.15 u    Einde van de proeven en start DJ
23.15 u    Prijsuitreiking gevolgd door party

Filmpje

Contactpersoon:
Liesbeth Peeters
Stafmedewerker netwerking
e-mail: liesbeth.peeters@voka.be
tel: 011 56 02 47

partners

 

Tags