Best of 20 years Chambers Trophy

08/09/2017
volzet chambers trophy

Zet je feestneus op en haal toeters en bellen uit de kast want Chambers Trophy blaast 20 kaarsjes uit! Gaan jij en je collega's de uitdaging aan?

 

Keep calm and let's celebrate!

Zet je feestneus op, haal toeters en bellen uit de kast want Chambers Trophy blaast 20 kaarsjes uit! En dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we er een onvergetelijke Best of-editie van maken. Overwin de leukste, spectaculairste en meest memorabele proeven van de voorbije 19 jaar en dans tot in de vroege uurtjes op de verjaardagsparty.

Klaar voor een onvergetelijk sportief festijn?

Wat?

Als team van 5 collega’s ga je de strijd aan om de befaamde Chambers Trophy. Bewijs tijdens de tofste, sensationeelste en meest uitdagende proeven van de voorbije 19 edities dat jullie sneller, sterker en slimmer zijn dan de andere teams. Vier de overwinning samen met al je collega’s op de spetterende Chambers Trophy party.

Voor wie?

Ben je een gedreven puzzelkampioen of iemand die liever de handen uit de mouwen steekt? Een durfal die niets uit de weg gaat of een strateeg die tactisch tewerk gaat? Ben je een geboren leider waar iedereen op vertrouwt of een enthousiaste teamplayer die alle collega’s mee naar de overwinning loodst? Iedereen kan een nuttige bijdrage leveren tijdens Chambers Trophy: binnen het team, als supporter of als sfeermaker op de party.

Programma:

17.00 u    Ontvangst en registratie teams
17.45 u    Einde registraties
18.15 u    Start van de uitdagingen
18.30 u    Vipreceptie
20.00 u    Vipproef
22.15 u    Einde van de proeven en start DJ
23.15 u    Prijsuitreiking gevolgd door party

Contactpersoon:

Liesbeth Peeters
Stafmedewerker netwerking
e-mail: liesbeth.peeters@voka.be
tel: 011 56 02 47

partners

 

Tags