CEO Connect: Gemeenschappelijk Veurne en Diksmuide

17/10/2017

Op dinsdag 17 oktober vindt de volgende CEO Connect plaats bij het Museum aan de Ijzer in Diksmuide.

Voor het inhoudelijk gedeelte van deze bijeenkomst leggen we de focus op één van de kernthema’s bij de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen: Fiscaliteit. De stads-en gemeentefinanciën zijn vaak een kluwen, maar wat krijgt u nu in ruil voor uw (belastings)geld?

Op deze CEO Connect hebben we het genoegen Karl Collaerts, Senior adviseur Fiscaliteit & Begroting bij Voka vzw te verwelkomen. Hij pluist voor ons de fiscale situatie uit van onze steden en gemeenten in de regio en maakt daarbij ook de vergelijking met andere regio’s.

Uiteraard zal dit niet louter een “ex cathedra” presentatie worden. Graag gaan we met u in gesprek om zo uw input te kennen omtrent dit thema. De input die we verzamelen op de CEO Connect zullen we gebruiken bij de verdere voorbereidingen van de verkiezingen.

Na het inhoudelijk gedeelte gaan we met zijn allen naar de panoramazaal waarbij we tijdens het eten en de netwerking een uniek uitzicht hebben over de hele streek van Nieuwpoort tot Passendale, Ieper, Poperinge en Ploegsteert.

Programma:

18u: Ontvangst en badging
18u15: Verwelkoming door voorzitster Maya Strobbe
18u20 Fiscaliteit met Karl Collaerts
19u20-21u30: Netwerking (Panoramazaal)