Skip to main content
Map

Bryo StartUp Mechelen-Kempen 2022

  • Hybride
Bryo


Klaar voor het avontuur?

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Welkom bij Bryo StartUp, dé startersommunity van Voka waar starters steeds terecht kunnen! Bij Bryo Startup kan je ervaringen uitwisselen met andere starters, nieuwe inzichten verwerven van ervaren ondernemers en jouw individuele vraagstukken bespreken met je coach. Bovendien creëert Bryo Startup een sterk en hecht netwerk dat ook na het traject nog zeer waardevol kan zijn! 


Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een groep van 15 mede-startup founders met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.

Programma
Bryo Pré-Kickoff 'StartUp Essentials' 24/06/2022
Bryo Kickoff - Prijszetting 16/09/2022
Bryo sessie - Positionering 11/10/2022
Bryo Business Dates - Meet the expert November
Bryo Bedrijfsbezoek November
Bryo sessie - go to the market 13/12/2022
Bryo sessie - Lead generation 10/01/2023
Bryo digitale nieuwjaarsreceptie Januari
Bryo sessie - Begrijp het financiële plaatje 07/02/2023
Bryo sessie - Business Model brainstorm 07/03/2023
Bryo Business Dates April
Bryo Pick&Choose - Tijdsefficiënt ondernemen of in de pers komen 09/05/2023
Bryo Afsluiter 02/06/2023

PréKickoff en Kickoff

Zitten de bouwstenen van jouw startup wel goed? Op de pré-kickoff van 24 juni dompelen we je helemaal onder in de essentiële elementen van een startup met groeipotentieel. Je leert hier al je eerste mede-Bryo’s kennen in aanloop van de officiële kickoff in september.
Op de kickoff van 16 september vang je samen met je collega-ondernemers het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding en jullie ondernemingsambities staan hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast gaan we meteen aan de slag met een prijszetting workshop en identificeren we de uitdagingen waar we de komende maanden aan zullen werken.

StartUp sessies

Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Dit zijn werkavonden voor je zaak! Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep . Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie komen zeker aan bod.

Individuele coaching

Doorheen het jaar kan je steeds terecht bij je Bryo-coach voor vragen of contacten uit het netwerk.  Je Bryo-coach zal ook pro-actief met jou contact opnemen voor een 1-op-1 gesprek. De bedoeling is om even niet in je zaak te werken maar aan je zaak te werken. Jouw Bryo-coach fungeert dus als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Netwerken & fitnessen

Bryo werkt als een fitnessabonnement. Het werkt pas als je gaat. Tijdens het jaar leg je contacten met andere startups, alumni Bryo ondernemers en experten uit het Voka netwerk. We bieden een podium aan op tal van onze pitchevents zoals The Big Score, de VLAIO innovatiesubsidie, de entrepreneurship world cup en geven tal van storytelling kansen in ons Voka Magazine en StartUp video’s.


Kortom een bomvol jaar waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming.

Bekijk de getuigenis van An Deaemaeker.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in dit traject? Wil je meer weten? Zit je nog met bepaalde twijfels, vragen, ... ? Vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact op met jou. Of plan onmiddelijk een gesprek in via deze link.

 

logo

 

Interesse

Contactpersoon

Lise Quaghebeur

Coördinator Jong Ondernemerschap

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen- Kempen (kantoor Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt € 500 excl. BTW.
Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VLAIO.

logo

 

Voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden hier.

Advertentie VanRoey- nov