Skip to main content
startup

Bryo Startup Mechelen-Kempen

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.

Bryo StartUp is het ondersteuningstraject van Voka voor lokale startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we samen ervoor zorgen dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

Wat kan je verwachten?

  • De Bryo-kickoff: Samen met 10 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken.
  • 6 experten-sessies: Maandelijks komen we 1 maal samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales-optimalisatie zijn vaak voorkomende thema’s.
  • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. 
  • Deelname aan 2 business dates: Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit waarbij jij de kans krijgt om je specifieke vragen te stellen tijdens een 1-to-1 gesprek.
  • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

En verder:

  • Via het gratis professioneel gemonteerd startersfilmpje deel je online jouw verhaal met de wereld
  • Tal van community-events om je met mede-ondernemers te omringen: Jong Voka, Internationaal Ondernemen, Bryo Power Sessions…

Programma:

We starten tweemaal per jaar op: december 2019 en april 2020.

Bij inschrijving kan je reeds genieten van het aanbod in de aanloop naar je formele opstartdatum.

Volgende opstart is 6/12/2019.

Informatie en inschrijvingen:

Schrijf je in via de inschrijvingsknop of contacteer mathias.teuwen@voka.be, +32 487 80 95 80, voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

 

bryo

Contactpersoon

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Adres

Kick-off: Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Mechelen
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw),
Incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar) i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse