Skip to main content
bryo summer bootcamp

Bryo StandUp Summer Bootcamp

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een tof idee hebt, maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is.

Samen brainstormen we verder over jouw idee! We reiken tools aan tijdens onze workshops om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een businessmodel en een financieel plan. Op het einde van het bootcamp evalueren we jouw project op zijn sterktes en zwaktes en is de grote vraag: doe ik het of doe ik het niet? 

summer bootcamp

Wat kan je verwachten?

10 intensieve workshops

je werkt gedurende twee weken samen met een 10-tal andere prestarters zeer intensief aan je ondernemingsplan. De andere deelnemers brainstormen mee over jouw idee en geven nieuwe inzichten. Op het einde van de zomer volgt er een follow-up en praktische opstartsessie, zodat je helemaal in de startblokken staat om de sprong al dan niet te wagen. 

Antwoord op je individuele vragen

Er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig verder kan werken, voor vragen en begeleiding kan je steeds bij je coach terecht. 

Deelname aan een businessdate

Tijdens een businessdate krijg je de kans om ondernemers, experts en andere Bryo’s met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht (1-op-1) de vragen te stellen waarop je nog een antwoord zoekt. 

En verder

  • Op het einde van het traject krijg je de kans om jouw project te pitchen voor een panel van experten. En ga jij naar huis met waardevolle feedback. 

  • Via het gratis professioneel gemonteerd startersfilmpje deel je online jouw verhaal met de wereld. 

  • Tal van community-events om je met mede-starters te omringen: Jong Voka, Voka Community, Internationaal Ondernemen, Bryo Power Sessions,… . Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen en je netwerk kwalitatief te verbreden. 

Programma & data

De volgende Bryo Standup die wordt opgestart, is een Summer Bootcamp dat begint op 30/06/2020. Gedurende enkele weken word je zeer intensief begeleid en klaargestoomd om je eigen bedrijf uit te werken en op te starten. 
De sessies gaan afwisselend door op het kantoor in Mechelen (Onze-Lieve-Vrouwestraat 85), eventlocatie “Spoor 18” in Mechelen en het kantoor in Vilvoorde (Medialaan 26). 

Sessie 1: 30/06/2020: 18u-21u30: Wie ben ik als ondernemer? 
Sessie 2: 1/07/2020: 9u-12u30: Design Thinking
Sessie 3: 2/07/2020: 9u-12u30: Value Proposition Canvas
Sessie 4: 3/07/2020: 9u-12u30: Lean Startup & Brainstorming 
Sessie 5: 7/07/2020: 18u-21u30: Business Model Canvas
Sessie 6: 9/07/2020: 9u-12u30: Financieel plan 
Sessie 7: 10/07/2020: 9u-12u30: Go-to-Market 
Sessie 8: 24/08/2020: 18u-21u30: Group Review & Pitching
Sessie 9: 27/08/2020: 18u-21u30: Strategic Review
Sessie 10: Online Sessie: Praktische Opstart 

Deelnemen?

Schrijf je hier in of contacteer Sarah Van den Bril (Coördinator Jong Ondernemerschap) op sarah.vandenbril@voka.be of 0479 85 03 76 voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.  

We geven je ook graag alle informatie gedurende een van volgende infosessies:

  • Bryo Online Infosessie Summer Bootcamp op 12 mei 2020

Kan je je vinden in onderstaande kenmerken?

  • Je bent gedreven. 
  • Je wil er voor 100% voor gaan. 
  • Je zit vol ideeën maar zonder businessplan. 
  • Je weet van aanpakken en bent een volhouder.

Dan is Bryo iets voor jou!

Enkele getuigenissen

"Bij Bryo is voor mij een nieuwe wereld open gegaan; de inspiratie heeft de ondernemer in mij wakker gemaakt en de hele praktische tips en tricks maken het mogelijk om mijn droom stap voor stap in een krachtige onderneming te veranderen!"

Evelien Torfs

Startersfilmpje Evelien Torfs

Startersfilmpje Evelien Torfs

Contactpersoon

Sarah Van den Bril

Coördinator Jong Ondernemerschap

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

250 euro (excl. btw)
Prijs alles inclusief: workshops, individuele sessies, starterstoolkit, startersfilm, toegang tot de business date & catering 
Ben je werkloos, of werk je max. 50%, dan kan je mogelijk gratis deelnemen. Meer info: www.maakwerkvanjezaak.be
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Sarah.vandenbril@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse