Skip to main content
BMW Brussels Electric Drive Tour Afterwork

BMW Brussels Electric Drive Tour Afterwork

Sinds juli is BMW Brussels partner van Voka Metropolitan. Wil jij hen beter leren kennen? Dat kan! Op 29 augustus organiseren ze de Electric Drive Tour Afterwork waar je meteen kan kennismaken met het vernieuwde hybride en elektrische gamma. 

Sinds midden 2019 kreeg het volledige plug-in hybride en elektrische gamma van BMW een update. Als gevolg zijn ze nu nog gemakkelijker inzetbaar dankzij een verhoogde autonomie bij volledig elektrisch rijden. Een ander essentieel voordeel is dat alle modellen vanaf nu "echte hybrides' zijn, wat inhoudt dat u ook nog na 2020 van zeer interessante fiscale voordelen en een laag voordeel van alle aard kan genieten. Kom het vernieuwde gamma te komen ontdekken tijdens onze Electric Drive Tour. 

De modellen die kunnen worden proefgereden op 29 augustus zijn, de BMW 225xe, BMW 330e, BMW 530e, BMW 745e, BMW i3, BMW i8 Roadster, BMW i8 Coupé. Je kan die avond ook in absolute avant-première een aantal indrukwekkende modellen zien die nog voor het einde van het jaar op de markt zullen gebracht worden. 

Partners

BMW Brussel

Adres

Jeux d'Hiver
Chemin du Croquet 1
1000 Brussel

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering