Blockchain trade

14/05/2019

Hoe eenvoudiger handel drijven met nieuwe technologie?

Sommigen noemen blockchaintechnologie de belangrijkste uitvinding van de eeuw. Een uitvinding die wereld zal veranderen net zoals het internet de wereld heeft veranderd. 

De blockchain wereld is er eentje vol met aankondigingen, whitepapers en press releases. Achter de schermen beweegt er echter enorm veel. Diverse bedrijven zijn bezig use cases te concretiseren en van conceptniveau naar productieniveau te brengen. Blockchain wordt bijvoorbeeld gezien als één van de meest veilige manieren om informatie en waarde te delen. 

Hoe kan blockchaintechnologie veiligheid en transparantie garanderen in een verkoopproces? Hoe kan een heel verkoopproces betrouwbaar digitaal gevolgd worden? Van de verzending van de goederen tot de opmaak van de factuur tot het overmaken van het geld van de bank naar de verkoper? 

Innoveren door een vlottere en veilige manier van lokaal of internationaal handel drijven d.m.v. blockchaintechnologie…
Meer info volgt.

 

Meer info: Birgitt Deckers, birgitt.deckers@voka.be, +32 476 20 33 40

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:


DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus