Skip to main content
Welt workshop

Beheers je bias

“Als je een brein hebt, heb je een bias”, gaat het gezegde. Onbewuste vooringenomenheden vinden hun weg in onze dagelijkse bezigheden en sluipen dus ook in je hr-en bedrijfsprocessen. 

Belangrijk dus om je bewust te zijn van je eigen bias en de vooringenomenheden in de organisatie, wil je werk maken van een inclusief beleid.   
Els Compernolle, oprichtster van HumanInsight, belicht de wetenschappelijke theorie rond bias en geeft manieren mee om hem te temperen. 

Praktisch

  • We organiseren deze workshop twee keer aangezien de plaatsen beperkt zijn. Je kiest op de inschrijvingspagina of je de workshop in de voor- of in de namiddag volgt. Wacht dus niet te lang om je plaatsje te verzilveren!

27 september, 9u – 12u of 14u – 17u.
Bij Voka: Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen.

 

Dit webinar is een themasessie binnen het Welt-traject. Vind je deze vragen terug in je actieplan? Of doe je graag nog wat inspiratie op? Schrijf vrijblijvend in.
De rest van het programma bekijken? Dat kan hier.

Contactpersonen

Emma Cottenie

Welt-Coördinator

Nyota Mweze

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis, voor Welt-deelnemers

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans