Ambassadeurslunch Portugal

13/12/2017

Portugal heeft economisch duidelijk de wind in de zeilen. Met een economische groei van 2% laat ze het eurozone gemiddelde makkelijk achter zich.

Jarenlang was Portugal een zwakke leerling in de Europese klas. Vandaag voelen ze het effect van jarenlange structurele hervormingen en als het gaat om concurrentiekracht, loopt Portugal het gat met de leidende eurozone-economieën langzaam dicht.

Voorwaar een mooi rapport voor de linkse minderheidsregering van Antonio Costa. Hij slaagde er het afgelopen jaar in om enerzijds de koopkracht te verhogen en anderzijds het deficit onder controle te houden (2%). Ondertussen breken de Portugese export en het toerisme records.  

Het juiste moment dus om na te gaan welke opportuniteiten de dynamische Portugese markt kan bieden voor uw onderneming. Om te weten wat er mogelijk is en waar de grootste opportuniteiten liggen, organiseert Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant in samenwerking met Brussels Diplomatic Academy (VUB) en Voka Metropolitan een ambassadeurslunch.
 

Ambassadeur Portugal
Antonio Vasco Alves Machado

De Portugese ambassadeur voor België, Z.E. Mr António Vasco da Cunha e Lorena Alves Machado, vertelt u alles over de Portugese markt en welke commerciële en investeringsopportuniteiten uw bedrijf op deze markt kan vinden.

Deze lunch is een absolute must voor elke ondernemer die nieuwsgierig is naar deze verrassend goed presterende markt, die er al zaken doet en met collega-ondernemers een inhoudelijk gesprek wil voeren of die op zoek is naar de vele zakelijke opportuniteiten en ze uit eerste hand wil krijgen van deze topambassadeur.

 

 

 

Programma

11.30 u: Ontvangst en welkomstdrink
11.45 u: Inleiding door Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka vzw
11.50 u: Voorgerecht
12.15 u: Presentatie door Ambassadeur Z.E. Mr. António Vasco da Cunha e Lorena Alves Machado
12.45 u: Hoofdgerecht
13.15 u: Q&A
13.30 u: Walking dessert

 

Meer info bij

jan.vandoren@voka.be

 

In samenwerking met

Voka Metropolitan    Brussels Diplomatic Academy