Skip to main content
inn

AI in de praktijk: Chatbots

Chatbots worden almaar relevanter in verschillende domeinen en markten. Waar het begon met grappige gesprekspartners, zien we nu ook meer en meer de businesswaarde van chatbots duidelijk worden. Chatbots zijn bovendien erg toegankelijk. In deze hands-on workshop leer je de werking achter chatbots en ontdek je hoe deze ingezet kunnen worden in jouw onderneming. 

Customer support afdelingen worden schaalbaarder en nieuwe saleskanalen duiken op via Facebook Messenger en Google Assistant wanneer we chatbots inschakelen.

In deze workshop laten we de kracht van chatbots zien, tonen we hoe deze opgebouwd worden en via welke kanalen ze gebruikers kunnen bereiken. Verschillende mogelijke interfaces om met chatbots te praten worden besproken, je ontdekt hoe de klantervaring beïnvloedt wordt en gaat tenslotte zelf aan de slag met het bouwen van een chatbot. 

  • Ontdek de wereld van chatbots
  • Use cases & demo’s
  • De user experience van chatbots
  • Demo: het Oswald chatbotplatform
  • Hands-on workshop: bouw je eigen chatbot
  • Demo je eerste chatbot!

Na de workshop heb je een duidelijk overzicht van hoe chatbots ingezet kunnen worden. Belangrijk is ook dat je snapt hoe chatbots werken en dus ook wat ze (nog) niet kunnen. Via een hands-on workshop met het Oswald chatbotplatform, kan je bovendien je eigen chatbot bouwen én aan collega’s tonen!

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in chatbots en die deze kan inzetten in zijn of haar domein. Dit kan gaan van customer support agents tot marketeers tot IT’ers tot business executives… De inhoud is zeker niet (heel) technisch. Er is dan ook geen voorkennis vereist. 

 

 

Sam Hendrickx – Co-founder Oswald – chatbot expert & informaticus
Michiel Vandendriessche – Co-founder Oswald – chatbot expert & informaticus

 

Meer info: Willem Degol, willem.degol@voka.be

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:


DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 190,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 250,00 excl. BTW

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo