Skip to main content

Achter de schermen bij Sligro-ISPC (GRATIS)

Ontdek het logistieke verhaal achter de versproducten van Sligro-ISPC 

Van stevige potten en pannen over exotische kruiden en lokale bieren tot vers gevangen vis: bij horecagroothandel Sligro-ISPC vind je het allemaal in de rekken. Kom op dinsdag 27 september het bijzondere logistieke verhaal achter zijn smaakvol aanbod te weten tijdens een gratis bedrijfsbezoek.

Sligro-ISPC geeft je een kijkje achter de schermen van zijn Antwerpse vestiging op het Eilandje. Van dit Nederlandse beursgenoteerde bedrijf is die trouwens het grootste filiaal in de Benelux. Na sluitingsuur krijg je er een exclusieve rondleiding terwijl de orderpickers volop aan de slag zijn. Uiteraard kom je tijdens dit bedrijfsbezoek ook meer te weten over de uitdagingen en ambities van deze toonaangevende horecagroothandel.
 
Aansluitend kan je onbeperkt netwerken met collega-ondernemers en proeven van al het lekkers dat Sligro-ISPC te bieden heeft.
 
Programma
 
18.30 uur
Onthaal met drankje
 
19.00 uur
Verwelkoming door Kim Buyens, accountmanager Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Rudi Petit-Jean, algemeen directeur Sligro Food Group Belgium
 
19.15 uur
Rondleiding in de winkel
 
20.00 uur
Netwerkmoment 
 
21.30 uur
Voorziene einde
 

 

Contactpersoon

Sarah Boonen

Medewerker netwerkactiviteiten

Adres

Sligro-ISPC
Straatsburgdok-Zuidkaai 8
2030 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van onze Kamer.

Gezien de beperkte capaciteit is het aantal deelnemers gelimiteerd tot max. 2 personen per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren omwille van concurrentieredenen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering