Accelero, geef uw groei een boost!

15/03/2018

Het is uw ambitie om uw bedrijf klaar te stomen voor een sterke, duurzame groei? Stap dan mee in Accelero, een exclusief en gloednieuw traject van Voka, afgestemd op de specifieke noden en uitdagingen van groeibedrijven. 

Voka - Kamer van Koophandel gelooft in de kracht van het netwerk. Daarom brengen onze Voka-coaches in het Accelero-traject een selecte groep van een 10-tal ondernemingen samen, die met dezelfde groeipijnen en uitdagingen geconfronteerd worden. 

De geselecteerde ondernemingen komen uit verschillende sectoren, hebben uiteenlopende businessmodellen en worden geleid door ondernemers met verschillende achtergronden. Toch hebben ze allemaal minstens één gemeenschappelijke uitdaging: gestructureerd verder groeien. 

Voor wie ? 

We focussen op Oost- en West-Vlaamse bedrijven die een omzet realiseren tussen de 5 en de 20 mln. euro én die de laatste jaren standvastig gegroeid zijn. 

Wat mag u verwachten? 

Het Accelero-traject bestaat uit 3 grote bouwstenen:

  • Vertrouwensnetwerk: Accelero-deelnemers maken deel uit van een peer-to-peer-netwerk. Leren van elkaar is dan ook één van de belangrijkste pijlers van de dienstverlening van Voka.
  • Workshops: De thema’s voor de workshops leggen we in groep vast op een kick-offmeeting. In zes workshops en één tweedaagse brengen wij u in contact met expert-ondernemers en subject matter experts uit het uitgebreide Voka-netwerk. Samen gaan ze met u aan de slag met de uitdagingen en groeipijnen tijdens de verdere groei van jouw bedrijf.
  • Individuele coaching: Naast de workshops heb je ook recht op minstens acht individuele coachingsmomenten met de Accelero-coach. 

Is uw bedrijf klaar voor een stevige boost?

Aarzel dan niet en contacteer Tine Degryse, uw Accelero-coach voor Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Ook voor bijkomende info of vragen kan u bij haar terecht: tine.degryse@voka.be of 0477/72 91 84.

AIO