Skip to main content
HR voor snelle groeiers

HR voor snelle groeiers

Maak van uw personeelsbeleid een speerpunt in uw snelgroeiende organisatie!

Hebt u als snelgroeiend bedrijf ook heel wat hr-uitdagingen? Misschien is uw organisatiestructuur niet voldoende meegegroeid en zou u die graag beter willen vormgeven? Of wilt u uw bedrijf misschien wat beter in de markt zetten met het oog op al dat aanstormend talent? Want de zoektocht naar getalenteerde medewerkers wordt er niet makkelijker op. Hoe kan u dat aangeworven talent dan nog eens ‘ownership’ laten opnemen?

Tijdens deze 4-delige opleiding bieden we aan bedrijfsleiders en hr-verantwoordelijken van snelgroeiende bedrijven heel wat inzichten en praktische tips voor het organiseren van het hr-beleid, het structureren van hun organisatie en het uitbouwen van branding richting de arbeidsmarkt. Tot slot wordt ook uw toekomstvisie op het hr-beleid op scherp gezet.

Sessie 1 – Groei en organisatiestructuur: welke structuur voor mijn onderneming?

Dinsdag 23 april 2019 van 9.30 – 12.30 uur

Zit uw bedrijf momenteel in een fase van sterke groei en is de structuur van uw bedrijf niet mee geëvolueerd? Waarmee moet u rekening houden wanneer u uw organisatiestructuur opnieuw uitschrijft? 

In deze workshop bekijkt Eric Meyers (Motmans & Partners) samen met u hoe u een organisatiestructuur kan uitbouwen die werkt en uw verdere sterke groei kan ondersteunen.

Sessie 2 – Strategisch personeelsbeleid: hoe doorgroeimogelijkheden scherpstellen?

Dinsdag 30 april 2019 van 13.30 – 16.30 uur

Hoe creëert u binnen uw organisatie een personeelsbeleid dat toekomst biedt voor uw huidige en toekomstige werknemers? Hoe moeten die doorgroeimogelijkheden eruitzien en hoe moet dit worden gecommuniceerd? 

Sylvie Bracqué (SD Worx) gaat in deze workshop samen met u werken rond uw strategisch personeelsbeleid en geeft u daarbij tips & tricks voor het definiëren van doorgroeimogelijkheden, uitwerken van trajecten, etc. 

Sessie 3 – Employer branding: hoe vindt en bindt u talent?

Dinsdag 7 mei 2019 van 9.30 – 12.30 uur

Door uw sterke groei hebt u steeds meer mensen nodig. Ondervindt u ook moeite om die lange lijst met vacatures ingevuld te krijgen? En lukt het u om dat talent voor lange tijd te behouden?

Johan Driessens (Branded.Careers) werkt samen met u aan een goeie employer branding, hetgeen veel breder gaat dan uw activiteit op sociale media of een aantrekkelijke jobsite. U krijgt inzicht in het achterhalen van onderscheidende bedrijfswaarden en het uitdragen ervan op een consistente en geloofwaardige manier. 

Sessie 4 – De toekomst van hr: welke zijn de trends, uitdagingen en technologieën in hr-land?

Dinsdag 14 mei 2019 van 9.30 – 12.30 uur

Heeft een hr-afdeling nog toekomst? Zal de rol van hr door de digitalisering niet verdwijnen? Wat zijn de vereiste skills van de toekomst en hoe kan u dit al vertalen naar het eigen hr-beleid? 

Jochen Bessemans (Mare Infinitus) kijkt in deze workshop samen met u naar de toekomst van hr en hoe uw snelgroeiend bedrijf daarop kan inspelen. Ook de zoektocht naar talent wordt kritisch belicht in functie van de uitdagingen waarvoor we staan.

Doelgroep

Dit kortlopende traject focust zich exclusief op snelgroeiende bedrijven met minimaal 10 voltijdse werknemers (FTE’s) die de afgelopen drie jaren gemiddeld 20 % gegroeid zijn in omzet. Deze snelgroeiende bedrijven mogen deelnemen via hun zaakvoerders en CEO’s, leidinggevenden, hr-business partners en medewerkers.
 

VLAIO

VLAIO

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: 550 euro (excl. BTW) 
Niet-leden: 715 euro (excl. BTW)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 16 april 2019. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: +32 3 232 22 19 of sem.aw@voka.be.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx