Skip to main content

Start je zaak met Bryo StandUp! (Antwerpen-Waasland)

 • On- en offline

Denk jij er ook al zo ontzettend lang aan om je eigen zaak op te richten maar komt het er maar niet van? Tijd om deze dromen in werkelijkheid te brengen! Bryo StandUp geeft je daarbij het perfecte duwtje in de rug!

Bryo StandUp is er voor iedereen met goesting om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt. Het StandUp traject laat je nadenken over elk element van je idee. Daarnaast leer je de markt op zo’n correct mogelijke manier bevragen voor optimale informatie verwerving. We helpen je de eerste stappen van je ondernemerscarrière zetten. Klinkt dit al interessant? Wacht maar. Dan heb je het programma nog niet gezien!

 Bryo Community AW

Wat kan je verwachten?

Gespreid over 3/4 maanden kom je tien keer samen met een tiental gelijkgezinden. Tijdens deze intensieve werkbijeenkomsten werk je samen met de andere préstarters en onder begeleiding van coaches verder aan je ondernemingsidee.

Je krijgt antwoord op je individuele vragen van jouw coach en er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken. We brainstormen samen en verfijnen jouw ideeën aan de hand van verschillende tools. 

We denken ook na over een business model en een financieel plan. Op het einde van dit traject evalueren we jouw project op de sterktes en zwaktes en kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?

Daarbovenop krijg je toegang tot deze leuke extra's:

 • Individuele coaching hoe vaak jij het wenst
  Zit je met vragen, uitdagingen of heb je nood aan een partner om over je idee te sparren? Gedurende het hele traject kan je meetings boeken met je Bryo coach Jolein waarbij zij je ook steeds kan verbinden met andere interessante contacten.
   
 • Inclusief Jong Voka Lidmaatschap
  Je krijgt eveneens toegang tot alle events van Jong Voka, een community die we speciaal voor jonge ondernemers hebben uitgebouwd.
   
 • Spreek met experts op de Bryo Business Dates
  Als kers op de kaart bieden we je de gelegenheid om een 1-on-1 gesprek aan te gaan met een ervaren expert in een bepaald vakgebeid om extra interessante inzichten over je businessidee te winnen. 

De prijs voor dit alles bedraagt slechts 250 euro excl. btw.

Wil je je dus graag kandidaat stellen? Klik meteen op de button hiernaast en stuur ons je gegevens. Onze Bryo coach plant dan snel een intakegesprek met je in en luistert naar je concept en hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Maar let op! Er zijn meer aanvragen dan plaatsen. Wacht dus niet te lang.

Sta je toch al verder met je onderneming? Dan is het Bryo Startup traject misschien wat je zoekt. Je bent een ondernemer met groeipotentieel en bent reeds met je project gestart.

Het programma

Het StandUp traject laat je nadenken over elk element van je idee:

 1. Kick-off: wie ben ik als ondernemer?
 2. Design Thinking en Lean Startup
 3. Value Proposition
 4. Opportunity Validation
 5. Business Model Canvas
 6. Innovatiecanvas en Pimento
 7. Go2Market: Marketing en Sales
 8. Financieel plan & financieringsmogelijkheden
 9. Opstartmodaliteiten 
 10. Pitchen & presentatietechnieken

Tot slot is er een leuke uitreiking van de certificaten!

Wat anderen zeggen

An van Justified:

"Het is leuk om terecht te komen in een groep van ondernemers die je begrijpen en waar je open kan spreken over wat ondernemen echt is. De ups, maar zeker ook de downs. Want ondernemen is ook keihard met je hoofd tegen de muur knallen. En dan durf je aan jezelf te twijfelen. Maar als je weet dat iedereen dezelfde uitdagingen kent, dan weet je dat het goed komt."

Wil je graag meer informatie, aarzel dan niet om contact op de nemen met de coördinator van de groep via jolein.vaneyck@voka.be Samen kunnen jullie bespreken of dit traject iets voor jou is! Maar wacht niet te lang, plekjes zijn beperkt.

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

Starterscoördinator

Wanneer

Prijs

250 euro (excl. btw)

Prijs alles inclusief: workshops, individuele sessies, starterstoolkit, toegang tot de business dates & catering.

Ben je werkloos, of werk je max.50%, kan je mogelijk gratis deelnemen.
Meer info op de website van Jumpstarters

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Degroof - Petercam
Welt white paper
Gosselin
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD Worx
Tormans