Skip to main content
 • Activiteiten
 • Bryo StandUp (Limburg): Heb je een idee en wil je starten met ondernemen?

Bryo StandUp (Limburg): Heb je een idee en wil je starten met ondernemen?

Wil je graag starten met ondernemen, maar weet je niet hoe? Heb je al dan niet een ondernemingsidee zonder gevalideerd businessmodel en plan? Ben je op zoek naar validatie, begeleiding en een netwerk? Vorm jouw idee om naar een echte onderneming, maar laat je ondersteunen door Bryo, de starterscommunity waarbij opleiding, begeleiding en een sterk netwerk centraal staan.

Wat is Bryo StandUp?

Bryo StandUp is een begeleidingstraject dat volledig is afgestemd op iedereen met 'goesting' om te ondernemen. Zij die nog niet concreet zijn opgestart en nog geen ondernemingsplan hebben uitgewerkt. Je komt terecht in een groep van 15 startende ondernemers met dezelfde uitdagingen.

Je werkt gespreid over 3-4 maanden onder begeleiding van coaches aan je ondernemingsidee. De andere deelnemers brainstormen mee over jouw idee en geven nieuwe inzichten. Je krijgt antwoord op individuele vragen van je coach en er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken. 

Je kan ook deelnemen aan een business date waar je de kans krijgt om ondernemers en experts met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht die vragen te stellen waarop je een antwoord zoekt. Kom in contact met de deelnemers van andere Bryo-trajecten uit je regio en maakt op die manier kennis met het brede Bryo-netwerk. 

Op het einde van het traject krijg je de mogelijkheid om je idee voor te stellen voor een panel van experten.

De troeven van dit traject?

 • Coachingsessies
  Ga samen met de groep van 10 gelijkgestemde ondernemers op pad om uitdagingen om te vormen naar opportuniteiten
 • Netwerking
  Via contactmomenten en events kom je terecht in onze Bryo-community
 • Individuele coaching
  Tijdens 1 à 2 individuele sessies krijg je advies van jouw coach, die optreedt als vertrouwenspersoon, matchmaker en klankbord
Doelgroep

Het maakt niet uit of je al een concreet idee hebt of gewoon zin hebt om te ondernemen, tijdens het traject word je zowel in groep als individueel begeleid. Je eindigt het traject met een pitch voor een externe jury. Ook voor student-ondernemers.

Programma
Kick-off (Sessie 1) Wie ben ik als ondernemer + inleiding strategie 24 november 2021 (16u00 - 22u00)
Sessie 2 Design Thinking + inleiding market opportunity validation 8 december 2021 (17u30 - 22u00)
Sessie 3 Value proposition design  15 december 2021 (17u30 - 22u00)
Sessie 4 BMC en kasplan 12 januari 2022 (17u30 - 22u00)
Sessie 5 Pimento 20 januari 2022 (17u30 - 22u00)
Sessie 6 & 7 Financieel plan & praktische aspecten opstarten 26 januari 2022 (17u30 - 22u00)
Sessie 8 & 9 Maak een pitch en ontvang feedback van de jury 10 februari 2022 (16u30 - 22u00)
Prijs

250 euro excl. btw

Bryo, het Voka-netwerk voor startende ondernemers

De trajecten van Bryo focussen op enthousiast talent met een grote goesting om te ondernemen. Deze community van jonge ondernemers biedt begeleiding bij al jouw uitdagingen, van opstart tot verdere professionaliseren of groei. Een indivudele vraag? Contacteer onze Bryo-coaches.

Lees meer over Bryo en de verschillende trajecten!

Algemene voorwaarden
 • De jaarlijkse deelnamebijdrage (250 euro)  is vooraf duidelijk door de projectcoördinator meegedeeld. Er wordt +21% btw aangerekend.
 • De factuur voor deelname wordt na de kick-off opgemaakt en verstuurd. De betalingstermijn vindt u op de factuur.
 • De inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd tot 2 kalenderdagen voor de aanvang van de kick-off, tenzij ervoor al een coaching of Bryo activiteit werd opgenomen. Er wordt in ieder geval een administratieve kost van € 100 + 21% btw aangerekend.
 • De adviezen van Bryo-medewerkers, noch van de ervaringsdeskundige ondernemers en vakexperts, noch van welke adviseur aangeboden uit het Bryo-partnership dan ook kunnen beschouwd worden als een gebod of verbod voor de deelnemer. De individuele deelnemer kan Bryo en Voka niet verantwoordelijk stellen voor de actie of de gevolgen daarvan op welk terrein dan ook.
 • De deelnemer geeft de toestemming aan Bryo om persoonsgegevens aan de projectpartners ter beschikking te stellen. De privacy wetgeving zal gerespecteerd worden.
Logo

 

Contactpersoon

Lucas Bellens

Adviseur starters

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

250,00 euro (excl. btw)

Ben je werkloos, of werk je max. 50%? Dan kan je mogelijk gratis deelnemen.
Meer info: www.maakwerkvanjezaak.be

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VDAB
Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo