Skip to main content
7 habits

The 7 Habits of Highly Effective People®

7 Habits of Highly Effective People® werd bekroond als het beste persoonlijk leiderschapsprogramma ter wereld. Het brengt de tijdloze principes van effectiviteit in lijn met moderne technologie en toepassingen om jouw doelstellingen te bereiken. Ook jij kan je die 7 gewoontes eigen maken tijdens ons driedaags seminarie. 7 Habits of Highly Effective People® is een solide framework om persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap op te bouwen of te optimaliseren. Je zal als ondernemer pas duurzame successen boeken als je in staat bent om effectief te leiden, een positieve invloed te hebben op anderen en anderen te engageren. 

Programma

Tijdens het seminarie zoomen we in op de 7 gewoontes, onderzoeken we de onderliggende principes en definiëren we de nodige competenties. We bekijken ook het leerproces dat ermee gepaard gaat. Veronika Wuyts van FranklinCovey Belgium leidt het allemaal in goede banen. 

Het 7 Habits®-leerproces bestaat uit volgende fasen:

Voorbereiden

De online bevraging (assessment) meet de individuele effectiviteit. Het assessment zorgt voor concrete feedback die gericht is op gedragsverandering. Deelnemers kunnen ook feedback vragen aan hun leidinggevende, hun collega’s en teamleden.

Leren en oefenen

Een heel interactieve en praktijkgerichte classroom workshop van 3 hele dagen, gebaseerd op principes van persoonlijke effectiviteit om diepgaande bewustwording te combineren met concrete persoonlijke groei.

Leven

Met behulp van het ‘7x7 contract’ gaan deelnemers 7 weken lang dagelijks aan de slag met de concrete integratie van de 7 Habits®. Ze worden daarbij ondersteund door een iOS en Android app en door praktische toepassingskaartjes om zich effectieve gewoontes eigen te maken.
 

Trainer

Veronika Wuyts, Talents@Work

Partners

kmo-portefeuille

Contactpersoon

Anja De Clercq

Relatiebeheerder - Coördinator Opleidingen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (kantoor Vilvoorde)
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 1.375
Niet-leden: € 1.995
(excl. btw)

Bespaar tot 40% van jouw investering met kmo-portefeuille.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad