Skip to main content
Map
Voka Accelero

Accelero Mechelen-Kempen

De incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities in regio Mechelen-Kempen.

Gratis whitepaper 9 valkuilen voor groei

 

Boost de snelle groei van je bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief begeleidingstraject van Voka, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maak je jouw bedrijf groeiklaar.

Wat is het?

Accelero is ons exclusief begeleidingstraject voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities.

Samen met 8 tot 10 nieuwe niet-concurrentiële en gelijkgestemde zaakvoerders krijg je via Accelero de kans om de groeipijnen en uitdagingen van uw bedrijf aan te pakken en in parallel een groeistrategie voor de komende jaren vorm te geven. Dit doen we door middel van workshops in groep, gefaciliteerd door experts, aangevuld met een intensief individueel coaching-traject.

voka groeicanvas

Voor wie?

  • Doelgroep 1 tot 5 miljoen euro omzet

Dit traject richt zich tot ondernemer-eigenaars van bedrijven met ongeveer een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro of een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Beide criteria zijn indicatief.
 

  • Doelgroep 5 tot 20 miljoen euro omzet

Dit traject richt zich tot ondernemer-eigenaars van bedrijven met ongeveer een omzet tussen 5 en 20 miljoen euro of een tewerkstelling van 30 tot 100 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Beide criteria zijn indicatief.

Twijfel je of je in aanmerking komt, neem vrijblijvend contact op voor een individueel kennismakingsgesprek

Hoe gaat het in zijn werk?
•    Programma op maat van de groep en individuele deelnemers
•    Lerend netwerk gebaseerd op ervaringsuitwisseling tussen deelnemers
•    Een residentiële tweedaagse met thematische groepsessies
•    Ondersteund door een team van experts
•    Individueel coaching-traject

Wat houdt een traject in?

Accelero is een lerend netwerk waar ook individuele coaching bij hoort. Het programma legt de focus op twee tijdshorizonten die aan bod komen tijdens de groeps- en individuele sessies.  

De focus ligt op twee domeinen:
1.    Korte en middellange termijn: tijdens de tweedaagse bij de opstart wordt een scan gemaakt van de ondernemer, de onderneming en de strategie. Op basis hiervan wordt een actieplan ontworpen om de onderneming groeiklaar te maken. De focus ligt hier op de “growth readiness” maar kan niet losgekoppeld worden van de lange termijn. 
2.    Lange Termijn: tijdens een strategische tweedaagse en tijdens de individuele sessies wordt de basis gelegd voor een plan rond de toekomstige opties voor verdere groei. De focus ligt hier op de “growth strategy”

Enkele getuigenissen

Piet De Langhe - Pantarein Water

 

Accelero - Boost de groei van je bedrijf

 

Waarom mag je dit traject niet missen?

De zorgvuldig samengestelde groep bestaat enkel en alleen uit bedrijven met een omzet tussen de 1 en de 5 miljoen euro en/of een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Deze uniforme doelgroep worstelt regelmatig met vergelijkbare problemen en net daarom kunnen deelnemers veel van elkaar leren. Dit, aangevuld met de individuele coaching, maakt het traject uniek.


Wat maakt Accelero speciaal?

Accelero is een intensief en geïntegreerd traject, waarbij gelijkgestemde eigenaars-ondernemers enerzijds individueel begeleid en gecoacht worden en anderzijds via een peer-to-peer-netwerk van elkaars ervaringen kunnen leren. 
Het programma mikt erop elke deelnemer een pitch te laten brengen voor een panel waarbij de realisaties (growth readiness) en toekomstplan (growth strategy) aan bod moeten komen. 

DannyRombouts

Prijs

€3.000,00 (excl. btw),
een tweede deelnemer uit hetzelfde bedrijf kan deelnemen aan €1.500 (excl. btw)

Kandidaatstelling Accelero

Meer informatie

Charlotte Pollet

Adviseur arbeidsmarkt en familiebedrijven

Full bio of Charlotte Pollet

Carolien Jans

Project manager

Full bio of Carolien Jans

In samenwerking met

In samenwerking met Vlaio